.
.
.
.
.

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019

Προσπάθεια αποκέντρωσης των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Καρδίτσας

Προσπάθεια διάχυσης των πολιτιστικών εκδηλώσεων και σε άλλες περιοχές εκτός κεντρικής πλατείας Καρδίτσας, βρίσκεται σε εξέλιξη όπως φάνηκε από την Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Μ. Δευτέρας.

Τουρνουά Μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Μουζάκι

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής»και η Ομάδα των Γιατρών του κέντρου Υγείας Μουζακίου, με την στήριξη του Νομικού Προσώπου Πολιτισμός Αθλητισμός Νεότητα του Δήμου Μουζακίου, συνδιοργανώνουν Πασχαλινό τουρνουά Μπάσκετ Αγάπης, με σκοπό την ενίσχυση των ευάλωτων οικογενειών της περιοχής μας.

Αθανάσιος Θάνος: "Πλαστικό χρήμα –Φορολοταρία"

Κύριε Διευθυντά,

Διαρκώς στις συζητήσεις περιγράφονται περιστατικά πληρωμής κυρίως υπηρεσιών (επιστημόνων και μη) αλλά και υλικών, από τα οποία προκύπτει ότι κυριαρχεί το «με απόδειξη τόσο» και το «χωρίς απόδειξη τόσο».

Εγκρίθηκε η τροποποίηση της δανειακής σύμβασης του Δήμου Καρδίτσας με την Alpha Bank

Σε έγκριση της πρότασης που κατέθεσε ο δήμαρχος Καρδίτσας για τροποποίηση της δανειακής σύμβασης με την Alpha Bank, προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο, με κατά πλειοψηφία απόφαση, αφού μειοψήφισε ο κ. Κρανιάς.

Καρδίτσα: Επικαιροποίηση απόφασης υπογραφής προγραμματικής σύμβασης για την Παλιά Ηλεκτρική

Σε επικαιροποίηση της απόφασης υπογραφής προγραμματικής σύμβασης για την μετατροπή του κτιρίου της Παλιάς Ηλεκτρικής σε Πνευματικό Κέντρο, κατέληξε στη σημερινή του(22/4) συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης θα δημιουργηθούν στο Δήμο Καρδίτσας

Καταρχήν απόφαση για την δημιουργία Κέντρων Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και την τοποθέτηση των ανάλογων μηχανημάτων, πήρε κατά πλειοψηφία στη συνεδρίαση της Μ. Δευτέρας το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ