.
.

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019

Ευχές για το Πάσχα απο τον υποψήφιο δήμαρχο Καρδίτσας Κωνσταντίνο Παπαλό

Αυτές τις Άγιες μέρες που οι πόλεις και τα χωριά μας είναι γεμάτα από κόσμο, ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου για το τετραήμερο 27-30 Απριλίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Μ. Σάββατο 27 Απριλίου 2019 και ώρα 10:30΄μ.μ., θα προστεί της υποδοχής του Αγίου Φωτός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Kαλεσμα του Συλλογου Εργαζομένων Κέντρου Υγείας Καρδίτσας για συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Κέντρου Υγείας Καρδίτσας καλεί όλους τους εργαζόμενους να τιμήσουμε την εργατική πρωτομαγιά με αγωνιστική απάντηση, με απεργία. Με ενότητα να οργανώσουμε μια μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση διεκδικώντας τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γιάννη Γεννάδιου με τον Συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» του καθηγητή Νίκου Τσιλιμίγκα

Στη βάση ενός αταλάντευτου πλαισίου αξιών με κυρίαρχη ιδέα την αρχή των συγκεκριμένων θητειών και όχι την ατέρμονη παρουσία στα δημόσια αξιώματα, αποφάσισα να κλείσω τον κύκλο μου στο Δήμο Καρδίτσας.

Το ψηφοδέλτιο νίκης του Δημοτικού Συνδυασμού «Καρδίτσα, ο τόπος μας»

Στη δημοσιότητα έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, επικεφαλής του Συνδυασμού «Καρδίτσα ο τόπος μας», τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού του.

Πασχαλινό μήνυμα δημάρχου Σοφάδων Αθ. Σκάρλου

«Σε αυτές τις άγιες μέρες της κατάνυξης και της εσωτερικότητας, μπροστά στις προκλήσεις της κρίσιμης πραγματικότητας, με αίσθημα αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς καλούμαστε να κρατήσουμε ζωντανή την πίστη μας πως μετά την Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση.Ανάσταση σε κάθε έκφανση της ζωής μας.

Μήνυμα του Δημάρχου Καρδίτσας Φώτη Αλεξάκου για το Πάσχα

«Το χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο μήνυμα της θυσίας και της Ανάστασης του Θεανθρώπου ας γεμίσει τις καρδιές όλων μας με υπομονή, αισιοδοξία, ελπίδα και δύναμη, για να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες και ας ενισχύσει το αίσθημα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια καλύτερη κοινωνία με περισσότερο σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες.

Δείτε ποιες επιπλέον ημέρες και ώρες θα είναι ανοικτές οι εφορίες για την εξυπηρέτηση των υποψηφίων τον Μάιο

Ανοιχτές όλη τη μέρα θα μείνουν αρκετές ΔΟΥ της χώρας σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, για τον εφοδιασμό των υποψηφίων στις Δημοτικές και τις Περιφερειακές εκλογές με τα απαραίτητα παράβολα ή αποδεικτικά είσπραξης.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ