.
.
.
.
.

Σάββατο, 27 Απριλίου 2019

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Γ.Ν. Τρικάλων 16χρονος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr 16χρονο παιδί έχασε τις αισθήσεις του (οι πληροφορίες μιλάνε για ανακοπή) λίγο πριν τις 10 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του επί της οδού Κονδύλη.

«Πασιάλεια 2019»: Με επιτυχία το 1ο φιλανθρωπικό τουρνουά Μπάσκετ στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου

Το απόγευμα της Μ. Τετάρτης οι γιατροί του Κ.Υ. Μουζακίου, τα παιδιά από τις ακαδημίες του «Πασιαλή» και δυο ομάδες από Τρίκαλα και Φαρκαδόνα ένωσαν τις δυνάμεις τους και συμμετείχαν σε ένα φιλανθρωπικού χαρακτήρα τουρνουά μπάσκετ και προσέφεραν τρόφιμα για τις ανάγκες του Τμήματος Καρδίτσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας 2 & 3 Μαΐου σε τμήματα 6 δρόμων της Καρδίτσας - Δείτε ποιους δρόμους αφορά

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Μαΐου και ώρες 07:00΄- 15:00΄ λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, επί των τμημάτων των ακόλουθων οδών της Καρδίτσας:

Η «Δυνατή Καρδίτσα» κοντά στους ανήμπορους συνανθρώπους μας σε Γηροκομείο και ΚΕΠΕΠ

Το Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος - Φαναριοφερσάλων και το ΚΕΠΕΠ, επισκέφθηκε το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κώστας Παπαλός, συνοδευόμενος από υποψήφιους και υποψήφιες δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ».

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιώργου Κανιούρα με το συνδυασμό "Νέα Πορεία" με υπ. Δήμαρχο Μουζακίου τον Φάνη Στάθη

Έχω την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου με το συνδυασμό «Νέα Πορεία» στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου κ. Φάνη Στάθη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ