.
.
.
.
.

Κυριακή, 07 Απριλίου 2019

Δημήτρης Παπακώστας: "Προγραμματική σύγκλιση Αχελώου - Δυτικής Αργιθέας"

Συνεχίζεται ο Διάλογος ανάμεσα σε Αχελωο και Δυτική Αργιθεα .

Μετά τις 25 Ιανουαρίου, όπως είχαμε δεσμευτεί, απευθύναμε δημόσιο ανοιχτό ειλικρινή διάλογο προς όλους και για όλα τα ζωτικά θέματα του Ορεινου μας Δήμου.

Έναρξη λειτουργίας του εκλογικού κέντρου «Νέας Πορείας» Δήμου Μουζακίου (+Φώτο)

Το ειλικρινές και ουσιαστικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό γραφείο του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» Δήμου Μουζακίου του υποψηφίου Δημάρχου Θεοφάνη Στάθη, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ολοκληρώνεται τον Ιούνιο η μελέτη και έπεται δημοπράτηση για το Δικαστικό Μέγαρο Καρδίτσας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκπόνηση της μελέτης για το Δικαστικό Μέγαρο Καρδίτσας από μελετητική ομάδα των ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. (Κτιριακές Υποδομές) και μάλιστα σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.

Με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κώστα Δελημήτρο η "Ανυπότακτη Θεσσαλία"

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου στη Λάρισα Πανθεσσαλική Σύσκεψη των μελών της Περιφερειακής Παράταξης "Ανυπότακτη Θεσσαλία" κατά την οποία πάρθηκε η απόφαση να διεκδικήσει η παράταξη την ψήφο των Θεσσαλών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη, με επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Κώστα Δελημήτρο. πρώην βουλευτή της ΛΑΕ.

Γ' ΕΠΣΚ: Ήττα για το Φράγκο στο Καρποχώρι και +5 για το Θεσσαλικό!

Αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από σήμερα ο Θεσσαλικός Γοργοβιτών που είδε τη βαθμολογική διαφορά να ανοίγει από το Φράγκο και τη δεύτερη θέση μετά την ήττα που υπέστη στο Καρποχώρι.

Β2 ΕΠΣΚ: Δύσκολα η Νεφέλη την ΑΠΟΚ - Σπουδαίο διπλό της Αργιθέας επί του Εθνικού

Την 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΚ είχαμε να πραγματοποιείται το απόγευμα της Κυριακής (7/4) με τη διαφορά στην κορυφή να διατηρείται μεταξύ Νεφέλης και Μαγούλας αφού αμφότερες επικράτησαν των ΑΠΟΚ και Ελπίδων αντίστοιχα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ