.
.
.
.

Τρίτη, 09 Απριλίου 2019

Φάνης Στάθης: Ο Κώστας Οικονόμου και το Αγναντερό, συντάσσονται με τη «Νέα Πορεία!»

«Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας τον Κώστα Οικονόμου. Άνθρωπος κοντά στην ηλικία μου, με όρεξη για προσφορά, ηπίων τόνων, λάτρης του χωριού του, με κοινό όραμα και ιδέες με τις δικές μου, συμφωνήσαμε να συμπορευτούμε μαζί στην τοπική αυτοδιοίκηση και να υπηρετήσουμε τους συνδημότες μας.

Τι αλλάζει από Τετάρτη (10/4) στις διαγνωστικές εξετάσεις - Ποιοι θα έχουν μηδενική συμμετοχή

Στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης της ΗΔΙΚΑ θα ενσωματωθούν οι αλλαγές που αφορούν στις διαγνωστικές εξετάσεις, όπως προβλέπονται στο άρθρο 6 του νέου Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας (ΕΚΠΥ) του ΕΟΠΥΥ.

Εργασίες στο οδόστρωμα το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου στο 1ο χλμ Συκεώνας - Λάρισας

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κάθε είδους οχήματος, στην επαρχιακή οδό Συκεώνας - Λάρισας και συγκεκριμένα στο δεξί ρεύμα κυκλοφορίας του 1ου χλμ. Συκεώνας - Λάρισας θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου και κατά τις ώρες 08.00 έως 18.00.

AKMI Gastronomy Festival 3

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει με το τρίτο διήμερο φεστιβάλ γαστρονομίας, που διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.

Το 1ο Γυμνάσιο Σοφάδων στην έκθεση «Leonardo da Vinci, the man, the art, the genius»

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι μαθητές της Α΄τάξης του 1ου Γυμνασίου Σοφάδων στη μοναδική έκθεση για τη ζωή και το έργο του μεγάλου καλλιτέχνη της Αναγέννησης Leonardo da Vinci που φιλοξενείται, με αφορμή τα 500 χρόνια από το θάνατό του, στην αίθουσα Ergon Showground (Πολυχώρος Τσαλαπάτα) στο Βόλο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ