.
.
.
.

Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019

Αθώοι οι κατηγορούμενοι για την ανατίναξη των ΑΤΜ σε Νέο Μοναστήρι και Νίκαια - Τον Ιούνιο εκδικάζεται η υπόθεση για το ΑΤΜ στο Λεοντάρι

Αθώοι λόγω αμφιβολιών, κρίθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας οι δύο Ρουμάνοι που κατηγορούνταν για την ανατίναξη του ΑΤΜ στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας στις 10 Οκτωβρίου του 2016.

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών: «Διάλεξη για την ασφάλεια στο διαδίκτυο»

Για μια ακόμη χρονιά η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, σε αγαστή συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας και την υποστήριξη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Φάνης Στάθης: Η Σοφία Σταύρου - Κυργιάκη συντάσσεται μαζί μας

«Αν θες να πας γρήγορα πήγαινε μόνος σου αν θες να πας μακριά πήγαινε με παρέα.. λέει μια παλιά αφρικανική παροιμία... Αυτό είπε και ο εξαιρετικός άνθρωπος φίλος συνεργάτης και υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Μουζακίου Φάνης Στάθης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Μουζάκι.

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας το έργο «Κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Δήμου Τρικκαίων»

Ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων στη Θεσσαλία καθώς με απόφαση του Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ 2014-2020 το έργο «Κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Δήμου Τρικκαίων», συνολικού προϋπολογισμού 691.000 ευρώ.

Δύναμη Ευθύνης (επικεφαλής Μπ. Παπαδόπουλος): «Δώστε μας τη ΔΥΝΑΜΗ κι αναλαμβάνουμε την ΕΥΘΥΝΗ να πάμε το Δήμο μας ψηλά»

Με τους υποψήφιους του συνδυασμού του συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 6/5/2019 ο τέως Δήμαρχος Σοφάδων και εκ νέου υποψήφιος Μπάμπης Παπαδόπουλος.

Συνεχίζει με νίκες και στο τουρνουά της Μαδρίτης ο Τσιτσιπάς

Σε εξαιρετική κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τουρνουά που διεξήχθη στο Εστορίλ ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία του και στη Μαδρίτη επικρατώντας με 6-2, 7-5 επί του Αντριάν Μαναρινό.

Πήραν Φ.Ε.Κ. οι Τομείς και οι Ειδικότητες των Επαγγελματικών Λυκείων για το σχ. έτος 2019-2020 - Ποιοι θα λειτουργήσουν στη Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας

Στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (Β’1515/07-05-2019) δημοσιεύτηκε η υπουργική απόφαση για τον καθορισμό των Τομέων και Ειδικοτήτων που θεσμοθετούνται ανά Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) του Ν.4386/2016, για το σχολικό έτος 2019-2020.

Δ.Ο.Π.Α.Π.Α. Παλαμά: Ανακοίνωση για εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς Παλαμά και Προαστίου για το έτος 2019-2020

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι, η περίοδος υποβολής αιτήσεων εγγραφής και επανεγγραφής νηπίων για τη νέα σχολική χρονιά 2019 -2020, θα διαρκέσει από 10 ΜΑΪΟΥ έως 31 ΜΑΪΟΥ 2019.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ