.
.
.
.

Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019

Τελετή λήξης μαθημάτων 1ου Γυμνασίου Παλαμά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Παλαμά, για την λήξη των μαθημάτων και το τέλος μιας γόνιμης σχολικής χρονιάς, παρουσία μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων.  Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένο στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.

Play Off Β2' ΕΠΣΚ: Κράτησε το +2 η Αργιθέα απέναντι στη Μαγούλα

Η αναμέτρηση της Αργιθέας με τη Μαγούλα για την 5η αγωνιστική των Play Off στο 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΚ έκρινε σε μεγάλο βαθμό το εισιτήριο ανόδου με τους γηπεδούχους να κρατάνε τη "λευκή" ισοπαλία που τους διατηρεί στο +2.

Play Off & Play Out Α' ΕΠΣΚ: Σώθηκε οριστικά το Καππαδοκικό - Ισοπαλία ο Ατρόμητος στη Μητρόπολη

Την προτελευταία αγωνιστική των Play Off της Α' ΕΠΣΚ είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου (1/6) χωρίς όμως βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού ηδη ο Ατρόμητος Παλαμά έκοψε πρώτος το νήμα.

Αποχωρεί από το ΚΙΝ.ΑΛ. ο Ευ. Βενιζέλος μετά την απόφαση τοποθέτησης του Γ. Καμίνη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με δήλωσή του έθεσε εαυτόν εκτός του Κινήματος Αλλαγής μετά τη συνάντηση που είχε νωρίτερα με την Φώφη Γεννηματά η οποία του γνωστοποίησε την απόφασή της να τοποθετήσει τον Γιώργο Καμίνη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας ενώ τον κ. Βενιζέλο στην τελευταία θέση.

Δημ. Παπακώστας: "Ο Σεβασμ/τος Μητροπολίτης Κυθήρων & Αντικυθήρων κ.κ. Σεραφειμ στα Βραγκιανά"

Τη Γη του πατέρα του, αείμνηστου παπα- Κωνσταντίνου Στεργιουλη, της μητέρας του πρεσβυτέρας αείμνηστης Μανθας Κ.Στεργιουλη και προγόνων του,την ενορία Ρογκιων της κοινότητας Βραγκιανων Αχελωου ΑΡΓΙΘΕΑΣ, προσκύνησε σήμερα ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κκ Σεραφείμ Στεργιουλης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ