.
.
.
.

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

Έως 300.000 ευρώ στους Δήμους μέσω ΥΠ.ΕΣ. για δημιουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων

Χρηματοδότηση μέχρι 300.000 ευρώ για την «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς», περιλαμβάνει η πρόσκληση στο πλαίσιο του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του υπουργείου Εσωτερικών.

Εκπαιδευτική Επίσκεψη του 5ου Δ.Σ. Καρδίτσας στο ΚΠΕ Ανατ. Ολύμπου και στους Ν. Πόρους Πιερίας

Στις 10-6-2019 οι μαθητές της Δ΄ τάξης του 5ου Δημοτικού σχολείου Καρδίτσας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Ανατ. Ολύμπου στον Παλαιό Παντελεήμονα και στους Ν. Πόρους.

Ανακοινώθηκε επίσημα η 6άδα των υποψήφιων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο ν. Καρδίτσας - Αναλυτικά όλοι οι υποψήφιοι

Ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/6) από το ΣΥΡΙΖΑ το ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών στο νομό Καρδίτσας για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας για την αναστολή της απεργιακής κινητοποίησης

Λαμβάνοντας υπόψη, από τη μία μεριά την προκήρυξη των εθνικών εκλογών και την αδυναμία νομοθετικής παρέμβασης αναγκαία σε πολλές περιπτώσεις για την εύρεση λύσης στα βασικά προβλήματα του κλάδου των εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών (μικροβιολόγων-ακτινολόγων)

Ανακοίνωση της Κ.Ο. Θεσσαλιας του ΚΚΕ για την καταδικαστική απόφαση εις βάρος των αγροτών Ρ. Μαρούδα, Β. Μπούτα και Κ. Τζέλλα

Η καταδικαστική απόφαση που επιβλήθηκε σε βάρος 3 στελεχών του αγροτικού κινήματος, (Ρίζου Μαρούδα, Β. Μπούτα Κ. Τζέλλα) μελών της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι η αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι - χέρι με τον αυταρχισμό και την καταστολή.

Ο Παναγιώτης Κονταξής υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στο ν. Καρδίτσας - Ποιοι άλλοι υποψήφιοι ανακοινώθηκαν στην υπόλοιπη Ελλάδα

Άλλον έναν υποψήφιο στο ν. Καρδίτσας για τις Βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 ανακοίνωσε η Επιτροπή Ψηφοδελτίων μαζί με άλλους υποψηφίους σε όλη της Επικράτεια.

Από την 1η Ιουλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης επενδύσεων σε οινοποιεία

Υπογράφτηκε και εστάλη για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Υπουργική Απόφαση, που καθορίζει τη διαδικασία χρηματοδότησης των «Επενδύσεων σε επιχειρήσεις οινοπαραγωγής σύμφωνα με το άρθρο 50 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 1308/2013 για την περίοδο 2020-2023».

Ο "ΑΡΙΩΝ" στο 7ο χορωδιακό φεστιβάλ Βόλου

Το Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε μία μουσική εκδήλωση στο Δράγνειο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου του Δήμου Βόλου, που διοργάνωσε με επιτυχία η χορωδία της << Νέας Αγχιάλου >> στα πλαίσια της συμπλήρωσης 25 ετών δράσης της χορωδίας της Νέας Αγχιάλου.

Ληστεία με "άρωμα" τρομοκρατίας στο ΑΧΕΠΑ - Συνελήφθησαν οι δύο δράστες που παρίσταναν τον γιατρό και τον ασθενή

Στην επ'αυτοφώρω σύλληψη δύο δραστών, που παρακολουθούσε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και οι οποίοι αποπειράθηκαν να ληστέψουν σήμερα στις 12 το μεσημέρι χρηματαποστολή για τον εφοδιασμό του ATM στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ προχώρησαν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης.

Ανοίγουν ξανά τα διαγνωστικά κέντρα - παρελθόν οι δωρεάν εξετάσεις με τον ΕΟΠΥΥ

Ανοίγουν αύριο τα διαγνωστικά κέντρα μετά την απόφαση που πήρε σήμερα το Συντονιστικό Όργανο των Φορέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας να τροποποιήσει τη μορφή των κινητοποιήσεων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ