.
.
.
.

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

Ενημερωτική ανακοίνωση του Α.Σ. Αναγέννηση για τη Γενική Συνέλευση της 11ης Ιουνίου

Την Τρίτη 11 Ιουνίου, στα γραφεία του Συλλόγου μας συγκλήθηκε Γενική Συνέλευση με κύριο θέμα την έγκριση συνέχισης δραστηριότητας των Τμημάτων: α) Μπάσκετ, β) Βόλεϊ και εκδήλωση ενδιαφέροντος ενασχόλησης, για τη λειτουργία αυτών.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου το 40ήμερο Μνημόσυνο της Όλγας Βαρλάγκα

Τελούμε την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της τ.κ. Πτελοπούλας Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Λατρευτής μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας Όλγας Βαρλάγκα.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Καρδίτσας αποκτά στέγη μετά από 26 χρόνια

Μετά από το γραπτό αίτημά μας προς την Ε.Ε της Ε.Π.Σ Καρδίτσας και προσωπική επικοινωνία με Μέλη αυτής για παραχώρηση χώρου για την στέγαση του Συνδέσμου μας, η Ε.Ε αυτής ΟΜΌΦΩΝΑ ενέκρινε το αίτημά μας για παραχώρηση Στέγης(Γραφείο) και μας δίνει για χρήση χώρο για τον σκοπό αυτό, στο Ενωσιακό Γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις σπουδαστών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Ααρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΥΝΑΝΠ: www.yen.gr η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού εισαγωγής σπουδαστών/στριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.

Αποκλείστηκε από το Libema Open o Τσιτσιπάς

Την ήττα στην πρεμιέρα του για τη φετινή σεζόν στο χορτάρι γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού στο δεύτερο γύρο του Libema Open έχασε από τον Χιλιανό, Νικολάς Τζάρι, ο οποίος είναι στο Νο60 της Παγκόσμιας κατάταξης με 2-1 σετ μέσα σε δυο ώρες και δεκάξι λεπτά.

Ανακοίνωση σωματείων για την καταδίκη των αγωνιστών αγροτών

Καταγγέλλουμε την καταδικαστική απόφαση, που επιβλήθηκε σε βάρος 3 στελεχών του αγροτικού κινήματος, (Ρίζου Μαρούδα, Β. Μπούτα Κ. Τζέλλα, ), μελών της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος αγώνας δρόμου «GALACTICO» στο Μορφοβούνι της Λίμνης Πλαστήρα

​Την Κυριακή 9/6/19 πραγματοποιήθηκε στο Μορφοβούνι της Λίμνης Πλαστήρα ο 1ος Λαϊκός αγώνας δρόμου με την ονομασία «GALACTICO» Ο αγώνας ήταν απόστασης 10χλμ για τους ενήλικες αθλητές και 500μ για παιδιά έως 12 ετών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ