.
.
.
.

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019

Δήλωση του Αλέξη Τσίπρα μετά την ολοκλήρωση του ΚΥΣΕΑ

Ο ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας μετά την έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ και την επικοινωνία με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη τόνισε ότι Ελλάδα και Κύπρος από κοινού θα θέσουν το θέμα της Τουρκίας στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε.

Ναυπακτία: Νεκρός ο νεαρός αγνοούμενος μετά την ξαφνική καταιγίδα

Νεκρός εντοπίστηκε από το Λιμενικό ο 25χρονος κολυμβητής, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν κατά τη διάρκεια της ξαφνικής μπόρας, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Κάτω Βασιλική, στην Ναυπακτία.

Ευχαριστήριο Σ.Ε.Α. Παλαμά στον κ. Γεώργιο Τινό

Το Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά, συγχαίρουν και ευχαριστούν θερμά τον συμπατριώτη μας επιχειρηματία κ. Γεώργιο Τινό, ιδιοκτήτη της επιχείρησης “restaurant HERMES” στη Γερμανία και πρώην πρόεδρο του Ατρομήτου Παλαμά, για την ευγενική και γενναιόδωρη χορηγία μιας μεγάλης ομπρέλας που θα χρησιμοποιείται στις διάφορες δράσεις του συλλόγου.

Έκλεισε το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ στο ν. Καρδίτσας - Η δικηγόρος Αριστέα Ράγια συμπληρώνει την τελική εξάδα

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (16/6) από το Κίνημα Αλλαγής το τελικό ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών στο νομό Καρδίτσας για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Διαψεύδει το ΥΕΘΑ δημοσιεύματα περί μεταφοράς στρατευμάτων στο Ανατ. Αιγαίο

Το Υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας με ανακοίνωση του επισημαίνει ότι:«Πρόσφατα δημοσιεύματα ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα οποία ελληνικά στρατεύματα μεταφέρθηκαν εκτάκτως σε νήσους του Ανατολικού Αιγαίου, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα»

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ