.
.
.
.

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

Τσιτσιπάς: Απέκλεισε τον Σαρντί και πέρασε στα προημιτελικά

Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις δύο αγώνες την ίδια ημέρα και αυτό φάνηκε στον 2ο γύρο του "Fever-Tree Championships". Λίγες ώρες μετά τη νίκη επί του Βρετανού Κάιλ Έντμουντ (σε ένα ματς που είχε διακοπεί την Τετάρτη λόγω βροχής), ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε και το εμπόδιο του Γάλλου Ζερεμί Σαρντί με 2-1 σετ (4-6, 7-6, 7-6) και προκρίθηκε στους "8" του λονδρέζικου τουρνουά.

Πρωτιά σε Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό για το 2ο Δημ Σχολείο Σοφάδων

Την πρωτιά στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Bravo Schools 2019 «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο» κατέκτησε εργασία μαθητών και εκπαιδευτικών της Ε2 τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων.

Καρδίτσα: Ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις των σπουδαστών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλης

Ακόμη μία διδακτική περίοδος 2018-2019 ολοκληρώθηκε για τους σπουδαστές, μικρούς και μεγάλους, της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής ''Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός'' της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλλων:Επιτυχημένα τα «Δ΄ Μυροφόρεια 2019»

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου και με την αρωγή και ενεργό συμπαράσταση των μελών του Δ.Σ. του Γενικού ΦιλοπτώχουΤαμείου, αλλά και των μελών των Ενοριακών ΦιλοπτώχωνΤαμείων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα «Δ΄ ΜΥΡΟΦΟΡΕΙΑ 2019».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ