.
.
.
.

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

Δήλωση του νεοεκλεγέντος δημοτικού συμβούλου Δήμου Μουζακίου Γεωργίου Καραβίδα

Πληροφορηθείς τη δημοσίευση της απόφασης του αρμόδιου Πρωτοδικείου, με την οποία και συγκαταλέγομαι στους εκλεγμένους για την επόμενη τετραετία δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Μουζακίου με το συνδυασμό της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» της Παρασκευής Ντούρβα, θα ήθελα να ευχαριστήσω γι’ ακόμα μία φορά όλους όσους μ’ εμπιστεύθηκαν και με στήριξαν με την ψήφο τους στις τελευταίες αυτοδικοικητικές εκλογές.

ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία: Δόθηκε επίσημα τετράμηνη παράταση σε 30.333 εργαζόμενους στους δήμους

Την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την παράταση για επιπλέον τέσσερις μήνες του προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας» (8/2018) ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους με 47 επιβάτες στην Κάρπαθο

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο της Καρπάθου, αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο-Ρόδο, λόγω βλάβης που υπέστη στον ένα του κινητήρα εν πτήσει.

Πέθανε ο τέως πρόεδρος της Κύπρου, Δημήτρης Χριστόφιας

Εφυγε σήμερα Παρασκευή 21/6 από τη ζωή, ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, μετά από πολυήμερη νοσηλεία του αρχικά στη Μεταμοσχευτική Μονάδα και στη συνέχεια την Ενταντική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ