.
.
.
.

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019

52α Καραϊσκάκεια: «Άναψε δάδα» γιορτής και πολιτισμού παρά την βροχή (+Φώτο +Βίντεο)

Μέρες γιορτής και πολιτισμού ζει από το βράδυ της Δευτέρας η Καρδίτσα και ολόκληρος ο νομός καθώς ξεκίνησαν επίσημα, για 52η φορά στην μακρόχρονη ιστορία τους, τα «Καραϊσκάκεια».

Ο νικητής του διαγωνισμού για την υποτροφία από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 ο διαγωνισμός του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε συνεργασία με το KarditsaLive.Net για μια πλήρη διετή υποτροφία σπουδών (συνολικής αξίας 7.500€) στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε Αθήνα – Πειραιά – Θεσσαλονίκη – Κρήτη - Λάρισα.

Προτεραιότητα η στήριξη του αγροτικού τομέα για τον υποψήφιο Βουλευτή ν. Καρδίτσας Γιώργο Κωτσό

«Η πλούσια αγροτική παραγωγή και τα ποιοτικά προϊόντα μας μπορούν να αποτελέσουν ισχυρό εφαλτήριο ανάπτυξης για τον τόπο», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κωτσός, σε συναντήσεις που είχε τις τελευταίες ημέρες με κατοίκους της Καρδιτσιώτικης υπαίθρου.

Υγιεινή Διατροφή το θέμα της καλοκαιρινής γιορτής του Β΄ Βρεφονηπιακού σταθμού

Υγιεινή Διατροφή είναι το θέμα της καλοκαιρινής γιορτής του Β΄ Βρεφονηπιακού σταθμού, του Δήμου Καρδίτσας που οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από την προϊσταμένη και το προσωπικό του σταθμού.

Οι Ανισότητες, η άδικη Λιτότητα και η εργασιακή ανασφάλεια βλάπτουν σοβαρά την ψυχική υγεία!!!" - Ειδικός Εισηγητής ΟΗΕ D.Puras

Ο ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ D.PURAS , μελέτησε το οξύ πρόβλημα των διαταραχών της ψυχικής υγείας, παγκοσμίως, το οποίο επιδεινώθηκε τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, ιδιαίτερα στα παιδιά,τη νεολαία και μέση ηλικία.

''Ο ρόλος της ψηφιακής τεχνολογίας στην επαγγελματική αποκατάσταση των ατόμων με αναπηρία και η μειονεκτική θέση της γυναίκας με αναπηρία, στην αγορά εργασίας''

Τα άτομα με αναπηρία ανήκουν σε μια πληθυσμιακή ομάδα που βιώνει καταστάσεις περιθωριοποίησης, ως προς την πρόσβαση στην απασχόληση.

Κύπρος: Επτά φορές ισόβια στον serial killer "Ορέστη"

Η μεγαλύτερη ποινή στην ιστορία της Κύπρου (αυτή που επιβλήθηκε στον 35χρονο ίλαρχο) ίσως δεν είναι αρκετή για να τιμωρηθεί ο Νίκος Μεταξάς, ο serial killer που πήρε επτά ζωές, δεν σεβάστηκε ούτε μετά θάνατον τα θύματά του, προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις αρχές και τελικά ομολόγησε και δήλωσε μετανιωμένος, απολογούμενος με δάκρυα στα μάτια.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ