.
.
.
.
.

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα «πειρατών» συνδρομητικών δικτύων - Έφοδοι και στην Ελλάδα

Οι αστυνομικές αρχές σε έξι ευρωπαϊκές χώρες ανακοίνωσαν σήμερα ότι εξάρθρωσαν ένα τεράστιο δίκτυο πειρατείας, το οποίο χαρακτηρίζουν το σημαντικότερο στον κόσμο, σε πλατφόρμες συνδρομητικών δικτύων στο διαδίκτυο.

Καρδίτσα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του πολυνομοσχεδίου με αιχμές κατά του Εργατικού Κέντρου (+Φώτο +Βίντεο)

Ο νέος αναπτυξιακός νόμος και οι επιπτώσεις του στα εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που οργανώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (18/9) στην Καρδίτσα.

Αγροτικό αυτοκίνητο κλάπηκε σε χωριό του Τυρνάβου και βρέθηκε στην Καρδίτσα

Ενα αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί το βράδυ της Κυριακής από τη Ροδιά και ανήκει σε κτηνοτρόφο, βρήκαν σήμερα στην Καρδίτσα αστυνομικοί του Α.Τ. Τυρνάβου ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες.

Αλλάζει η σύνθεση του 5μελούς της κοινότητας Γοργοβιτών του Δήμου Παλαμά

Αλλαγή στη σύνθεση του 5μελούς συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Γοργοβιτών στο Δήμο Παλαμά μετά τη μη αποδοχή -δια της ορκωμοσίας- του συμβούλου Αργύρη Καψάλη από την παράταξη "Νέα Πορεία Παλαμά".

Καρδίτσα: Εκστρατεία ενημέρωσης του Δήμου και της Αστυνομίας για την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου και την τήρηση του Κ.Ο.Κ.

Σύσκεψη για το ζήτημα της κίνησης ποδηλάτων σε πεζοδρόμους και πλατείες, καθώς και της τήρησης των κυκλοφοριακών κανόνων από την πλευρά των ποδηλατιστών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Δημαρχείο Καρδίτσας με πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής.

Επιχορήγηση 12 νέων Δήμων από το ΥΠ.ΕΣ. και χρονική επέκταση αξόνων του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ»

Αποφάσεις για οικονομική ενίσχυση των 12 νέων δήμων που προέκυψαν με την εφαρμογή του Ν. 4600/2019, άρθρο 154, καθώς και επέκταση αξόνων του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» που έληγαν στις 31 Οκτωβρίου, ώστε να μπορέσουν οι δήμοι να υποβάλλουν αιτήσεις για νέες χρηματοδοτήσεις, έλαβε η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ