.
.
.
.

Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020

Προσφορά βοήθειας για τους πλημμυροπαθεις στο στέκι αλληλεγγύης από παραρτήματα του μουσικού συλλόγου

Τα παραρτήματα Λάρισας και Τρικάλων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου χαιρετίζουν τους συναδέλφους μουσικούς που πήρανε μέρος σήμερα στην κινητοποίηση αλληλεγγύης στην Καρδίτσα καθώς και στην συγκέντρωση ενάντια στην κρατική καταστολή στις διαδηλώσεις του λαού και της νεολαίας, μπροστά στο Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας.

Ε.Ο.Δ.Υ: 5 νέοι θάνατοι και 306 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Σάββατο 10/10) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διαδικτύου - Προσποιούνταν τους μάνατζερ μοντέλων σε ανήλικες

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διαδικτύου και σχηματίστηκαν δικογραφίες αυτόφωρης και τακτικής διαδικασίας σε βάρος τριών ημεδαπών και αλλοδαπού για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Αγιόκαμπος Λάρισας: Αγνοείται 27χρονος ναυτικός που έπεσε από δεξαμενόπλοιο στη θάλασσα

Σε εξέλιξη είναι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή 15 ναυτικά μίλια ανατολικά του Αγιόκαμπου Λάρισας, για τον εντοπισμό 27χρονου, μέλους πληρώματος δεξαμενόπλοιου, που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα.

Λία Ρογγανάκη: "Αντισώματα ψυχής"

Στις 18 Σεπτεμβρίου, γίναμε όλοι μάρτυρες ενός ακραίου καιρικού φαινομένου. Μέσα σε λίγες ώρες δημιουργήθηκαν ανυπολόγιστες καταστροφές, με εκατοντάδες σπίτια, καταστήματα ,αυτοκίνητα να έχουν υποστεί ζημιές, περιουσίες να έχουν καταστραφεί, δρόμους να έχουν διαλυθεί και την λάσπη να έχει καλύψει τα πάντα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ