.
.
.

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020

Η Επιτροπή πληγέντων κατοίκων Αλιάκ Μαχαλά για τη σύσκεψη της Δευτέρας (12/10)

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Δευτέρα 12 Οκτώβρη, με μαζική παρουσία κατοίκων – πληγέντων της γειτονιάς μας, πλατειά σύσκεψη για ενημέρωση με τις τρέχουσες εξελίξεις στο «μέτωπο» των δράσεων για ικανοποίηση της λαϊκής απαίτησης για αποζημιώσεις στο 100% των ζημιών, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, έργα αποκατάστασης και αντιπλημμυρικής προστασίας.

Σε ελληνική υφαλοκρηπίδα το Ορούτς Ρέις: Σε ετοιμότητα ο στόλος

Εντός της παράνομης τουρκικής Navtex σε περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας βρίσκεται το τουρκικό σεισμογραφικό σκάφος Ορούτς Ρέις από τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν .Καρδίτσας, συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στις 15/10

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν .Καρδίτσας, συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία ,όπου προκηρύχθηκε για την Πέμπτη στις 15-10-2020 ,από τις Ομοσπονδίες μας ΠΟΕΔΗΝ και ΑΔΕΔΥ.

Εργασίες στον Τύμπανο: Με ασφαλιστικά μέτρα απαντά το Δίκτυο Προστασίας των Αγράφων

Ασφαλιστικά μέτρα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, προκειμένου να σταματήσουν οι εργασίες που άρχισαν για το αιολικό πάρκο στην περιοχή του Τυμπάνου προτίθεται να καταθέσει το Δίκτυο για την προστασία των Αγράφων.

Αφιέρωμα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: Πανθεσσαλικά ρεκόρ και ατομικές διακρίσεις

Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες το θεσσαλικό ποδόσφαιρο έχει αναδείξει παικτες οι οποίοι έκαναν τεραστια καριέρα σε ομαδες της Α' Εθνικής, την Εθνική ομάδα ενώ αγωνίστηκαν και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οπως αυτά της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Σκωτίας.

Ενημέρωση των δημοτών Λ. Πλαστήρα μετά τη σημερινή(12/10) έκτακτη συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου η έκτακτη συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα σχετικά με τη διαχείριση των συνεπειών απο τον «Ιανό» αλλά και ενόψει της νέας έντονης βροχόπτωσης.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ