.
.
.
.

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020

Κράτηση δωματίων στις φοιτητικές εστίες Καρδίτσας και Λάρισας για ενδεχόμενη καραντίνα φοιτητών

Κράτηση φοιτητικών δωματίων για διαμονή φοιτητών/τριών στις φοιτητικές εστίες Καρδίτσας και Λάρισας εφόσον προκύψει θετικό κρούσμα κορονοϊού αποφάσισε το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη συνεδρίαση της 7ης Οκτωβρίου.

Α' Εθνική Γυναικών: Κληρώνει την Πέμπτη 15/10 για τις Ελπίδες Καρδίτσας

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου θα μάθει το πρόγραμμα της νέας σεζόν η ομάδα της Ακαδημίας Ελπίδες Καρδίτσας που αγωνίζεται για μια ακόμα χρονιά στην Α Εθνική που φέτος θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους.

Διαμαρτυρία με νότες στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Συλλαλητήριο - μουσική διαμαρτυρία, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 13 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, με επίκεντρο θέματα που αφορούν την εργασία και την υγεία, αλλά και με σαφείς αναφορές στην ανάγκη λήψης μέτρων για τους πληγέντες από την πλημμύρα.

Υπογράφηκε η σύμβαση του δρόμου Άγιοι Ανάργυροι - Άγιος Γεώργιος στο Δήμο Κιλελέρ από την Π. Θεσσαλίας

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό η σύμβαση για τη βελτίωση της ασφάλειας στο δρόμο που συνδέει τους οικισμούς Άγιοι Ανάργυροι - Άγιος Γεώργιος στο Δήμο Κιλελέρ.

Η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας για τις καταστροφές και τους πληγέντες του «ΙΑΝΟΥ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους πληγέντες του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανού».

Ξεκινούν από την Π. Θεσσαλίας οι εργασίες για τη βελτίωση του δρόμου προς Μηλιά Ασπροποτάμου στο Δήμο Μετεώρων

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό η σύμβαση για τη βελτίωση του δρόμου προς τη Μηλιά Ασπροποτάμου του Δήμου Μετεώρων.

Δήμος Αργιθέας: Διαπαραταξιακή σύσκεψη για τις έκτακτες χρηματοδοτήσεις

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε διαπαραταξιακή σύσκεψη στο Δημαρχείο Ανθηρού για διεξοδική συζήτηση γύρω από τις έκτακτες χρηματοδοτήσεις και την προετοιμασία των σχετικών τεχνικών δελτίων.

Ε.Ο.Δ.Υ: 6 νέοι θάνατοι και 408 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Τρίτη 13/10) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσματων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 13 Οκτωβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ