.
.
.
.

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020

Παρατείνεται για άλλους τρεις μήνες η κατάσταση πολιτικής προστασίας σε κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ

Την παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Δ.Ε. Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ (κοινότητες Μαυροβουνίου, Βουναίνων, Κραννώνα, Αγίων Αναργύρων, Αγίου Γεωργίου, Δοξαρά) αποφάσισε στις 13/10 ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός μετά από σχετική εξουσιοδότηση που του παρείχε ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Κλειστό για το 2020 το Αρχαιολογικό Μουσείο - Άγνωστο πότε θα ανοίξει η Δημοτική Πινακοθήκη (+Φώτο)

Μετρούν τις «πληγές» τους το Αρχαιολογικό Μουσείο και η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας, τα οποία λόγω των μεγάλων ζημιών που υπέστησαν από την πλημμύρα του «Ιανού», ένα μήνα μετά, παραμένουν εκτός λειτουργίας!

Άλλες δύο αποφάσεις για φυσικά πρόσωπα για έως 5.000€ της αποζημίωσης - Συνολικά 6 αποφάσεις για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Στο "Αντ. Τρίτσης" εντάχθηκε έργο για το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας με προϋπολογισμό 3,2 εκατ. ευρώ

Στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" διάδοχο του "Φιλόδημος" εντάχθηκε σήμερα Τετάρτη (14/10) το έργο της Κατασκευή κτιρίου Κ1 (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων), μεταλλικού στεγάστρου και υποσταθμού ΔΕΗ στο Μουσικό Γυμνάσιο - Λύκειο Καρδίτσας προϋπολογισμού 3.187.731,10 ευρώ.

Superleague: Σύσκεψη Αυγενάκη – Χαρδαλιά για την επιστροφή των οπαδών στις εξέδρες

Σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με θέμα την ενδεχόμενη σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, είχαν την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με εκπροσώπους της Superleague.

Συντονιστική Επιτροπή Πληγέντων Καμινάδων: "Η Κινητοποίηση και η συναυλία ήταν ένα ακόμα επιτυχημένο βήμα στην κοινή μας διεκδίκηση"

 

Χτες, Τρίτη 13 Οκτωβρίου, ενώσαμε τη φωνή μας ακόμα μια φορά με τους εργαζόμενους, με τους αγρότες και με τους πληγέντες άλλων συνοικιών της πόλης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ