.
.
.
.

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την καταβολή των αναδρομικών

Ανυπόστατες και αναληθείς ανακοινώσεις διακινούνται σχετικά με υποτιθέμενα λάθη στην καταβολή των αναδρομικών ποσών προκαλώντας σύγχυση και αλλοιώνοντας την πραγματικότητα.

Τράπεζα της Ελλάδος: Προσωρινό πρόβλημα στις μεταφορές κεφαλαίων μέσω ΔΙΑΣ

Με ανακοίνωσή της η Τράπεζα της Ελλάδος τονίζει πως λόγω ύπαρξης τεχνικού προβλήματος στην πανευρωπαϊκή πλατφόρμα πληρωμών, γνωστή ως TARGET2, δεν είναι εφικτή προς το παρόν, η διατραπεζική μεταφορά κεφαλαίων.

Σύσκεψη στο Παυσίλυπο της Επιτροπής Αγώνα Συμβασιούχων Υγειονομικών

Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του δημόσιου συστήματος υγείας πραγματοποιήσαμε σύσκεψη στο Παυσίλυπο στiς 23/10/20, ύστερα από πρωτοβουλία και κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Καρδίτσας.

Υλικές ζημιές σε εργοστάσιο στον Άγιο Δημήτριο του Δήμου Παλαμά προκάλεσε πυρκαγιά (+Φώτο +Βίντεο)

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο κατασκευής πίσσας στον Άγιο Δημήτριο του Δήμου Παλαμά εκδηλώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaLive.Net σήμερα Παρασκευή (23/10) λίγο πριν τις 9 το πρωί.

Ο 19χρονος Γιώργο Γερεντές στον Α.Ο. Σελλάνων

Η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γερεντέ, ενισχύοντας το ρόστερ της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ιερά Μητρόπολη: Ημερολόγιο εκκλησιασμών 25 & 26 Οκτωβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Τ.Κ. Γραμματικού.

Παρασκευή (23/10): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε πληγείσες επιχειρήσεις από τον "Ιανό" - Συνολικά 24 αποφάσεις μαζί με φυσικά πρόσωπα

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ