.
.

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

ΠΟΕΕΤ: 24ωρη απεργία στον κλάδο Επισιτισμού-Τουρισμού στις 10 Νοεμβρίου

Την κήρυξη εικοσιτετράωρης απεργίας στον κλάδο του επισιτισμού-τουρισμού στις 10 Νοεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη, αποφάσισε ομόφωνα η Ολομέλεια της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ), η οποία συνεδρίασε χθες.

Παρασκευή (30/10): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση (έως 5.000€) σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 34 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Το ποινολόγιο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΚ (30/10)

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας επιβλήθηκαν στους παρακάτω ποδοσφαιριστές οι ποινές που αναγράφονται στον καθένα και που υπολογίζονται σε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας: "Το «Ολίσθημα» του Περιφερειάρχη συνεχίζεται…"

Μια μέρα μετά την Εθνική μας εορτή και το καθολικό μήνυμα όλων για ενότητα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός προσπάθησε στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης, να διασπείρει την τοξικότητα, όπως συνήθως γίνεται όταν λείπουν τα ΜΜΕ, τορπιλίζοντας το κλίμα, ειρωνευόμενος και υβρίζοντας όσους προσπαθούν να του ασκήσουν κριτική.

Ανησυχία από την αύξηση κρουσμάτων στο Δήμο Μουζακίου

Επιδημιολογικά επιβαρυμένος παρουσιάζεται ο Δήμος Μουζακίου και ειδικά η έδρα του το τελευταίο διάστημα, με σημαντικό αριθμό κρουσμάτων να καταγράφεται, σε σχέση με τον πληθυσμό.

Ε.Ο.Δ.Υ: 5 νέοι θάνατοι και 1690 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Παρασκευή 30/10) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτω

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Μονάδα Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων αποκτά η Αλόννησος

Σύστημα επεξεργασίας βιοαποβλήτων αποκτά ο Δήμος Αλοννήσου, καθώς το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, μετά την εισήγηση του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, ενέκρινε την κατάθεση πρότασης ένταξης στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020 του έργου «Κατασκευή μονάδας επεξεργασίας βιοαποβλήτων και ανάπτυξη συστήματος χωριστής συλλογής βιοαποβλήτων στο Δήμο Αλοννήσου».

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ