.
.
.

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Κ. Γκαβογιάννης: "Στο γόνατο;"

Ούτε δέκα μέρες δεν πέρασαν από το περιβόητο αναπτυξιακό σχέδιο για την Καρδίτσα που ανακοίνωσαν ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός και ο Δήμαρχος Καρδίτσας.

Γιώργος Τσιτσιμπής: «Και μη χειρότερα» η πιο αισιόδοξη ευχή

Ίσως κανείς δεν περίμενε ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν μ’ αυτόν τον τρόπο. Χρόνια τώρα «κατηφορίζουμε» συνεχώς και δεν βλέπουμε ξέφωτο. Κατηφόρα εθνική, οικονομική, κοινωνική, εκπαιδευτική, χωρίς έναν τομέα αναστρέψιμο.

Χρυσοχοΐδης: Τήρηση των αυστηρών μέτρων για τον κορονοϊό, διαφορετικά θα κλείσει ολόκληρη η χώρα

Τον κώδωνα του κινδύνου για αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό έκρουσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδης κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης για τα νέα μέτρα παρουσία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιά.

Σάββατο (31/10): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση (έως 5.000€) σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 35 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Κρατήθηκε στην "κίτρινη περιοχή" η Π.Ε. Καρδίτσας παρά τα αυξημένα κρούσματα Covid-19 - Τι προβλέπουν τα νέα μέτρα αναλυτικά

Διατηρείται στη ζώνη επιτήρησης "κίτρινη περιοχή" η Π.Ε. Καρδίτσας όπως γνωστοποίησε μεταξύ άλλων στην έκτακτη απογευματινή ενημέρωση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Ε.Ο.Δ.Υ: 6 νέοι θάνατοι και 2.056 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Σάββατο 31/10) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Οι Κ.Α.Δ. που πλήττονται από την υγειονομική κρίση και μπορούν να ενταχθούν στο νέο πακέτο των μέτρων

Τον διευρυμένο κατάλογο με τους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ) με τις επιχειρήσεις που πλήττονται από την υγειονομική κρίση και μπορούν να ενταχθούν στο νέο πακέτο των μέτρων, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ