.
.
.
.

Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020

Στο Δ.Σ. Σοφάδων συζητήθηκε η διαχείριση των κρίσιμων ωρών της κακοκαιρίας καθώς και η επόμενη ημέρα

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων ήρθε προς συζήτηση το απόγευμα της Τρίτης (6/10) το ζήτημα των καταστροφών από την κακοκαιρία "Ιανός" ως θέμα εκτός ημερησίας διάταξης μετά από πρόταση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Παπαδόπουλου ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Στουρνάρας ζήτησαν την έκδοση ψηφίσματος για το ίδιο θέμα από το Σώμα.

Γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου

Η ΕΛΜΕ Καρδίτσας, μπροστά στα σοβαρά προβλήματα της εκπαίδευσης που βαίνουν κλιμακούμενα, αποφάσισε να καλέσει τον κλάδο σε Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 08/10 και ώρα 19 :30 στον αύλειο χώρο του Εσπερινού Σχολείου.

Κ. Γκαβογιάννης: "Απόδειξη ενοχής"

Την ώρα που η Καρδίτσα αγωνιούσε για το μέλλον της, την ώρα που οι συμπολίτες διεκδικούσαν τη ζωή τους στο συλλαλητήριο, ο Δήμαρχος Καρδίτσας δραπέτευσε. Πήγε στην Αθήνα για δουλειές... 

Η Κοινή Δράση Εκπαιδευτικών Καρδίτσας για τη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας την Πέμπτη (8/10)

Ένα μήνα μετά το άνοιγμα των σχολείων κα αποδείχθηκε πως στην πράξη επιλέχθηκε για την εκπαίδευση η ανοσία αγέλης αφού τα κρούσματα αυξάνονται (τόσο τα δηλωμένα όσο  και τα «καλυπτόμενα» από την ανυπαρξία ελέγχων και ιχνηλατήσεων) και η «μάσκα» από μέτρο προστασίας κατάντησε προσωπείο πίσω από το οποίο το υπουργείο προσπαθεί να κρύψει  την αντιεκπαιδευτική του πολιτική. Παράλληλα το ΕΣΥ παραμένει ανοχύρωτο και υποβαθμισμένο.

Στον Α.Ο. Σελλάνων ο Απόστολος Κούλπας

Η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων, στο πλαίσιο ενίσχυσης της ομάδας και συνεχίζοντας τις ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού Αποστόλη Κούλπα από τον Απόλλων Λάρισας.

Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας αποκτά το Γ.Ν. Λάρισας

Με νέo ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020 ενισχύει η Περιφέρεια Θεσσαλίας το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλλειο».

Καρδίτσα: Παράσταση διαμαρτυρίας από φορείς την Τετάρτη (7/10) στα Δικαστήρια

Τα σωματεία εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου ν. Καρδίτσας, οικοδόμων, συνταξιούχων ΙΚΑ, ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας και οι Ομάδες Γυναικών Σέκλιζας-Ταμασίου,

Αποκαθίστανται ζημιές στις κεντρικές οδικές συνδέσεις Ραχούλα – Αμάραντος - Νεράιδα και Καρδίτσα – Καστανιά (+Φώτο)

«Έγινε μεγάλος χαλασμός, χρειάζεται χρόνος για να αποκαταστήσουμε όλες τις οδικές προσβάσεις στο ορεινό δίκτυο του Νομού μας και καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση»…

Κ. Τσιάρας: Αποζημίωση 100% στις καλλιέργειες που επλήγησαν από τον «ΙΑΝΟ» στο Ν. Καρδίτσας

Αποζημίωση φυτικού κεφαλαίου στο 100% της ασφαλιζόμενης αξίας της παραγωγής του αγροτεμαχίου που ζημιώθηκε και όχι στο 80%, όπως ορίζει ο υφιστάμενος Κανονισμός αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ, θα λάβουν οι αγρότες του Ν. Καρδίτσας, που επλήγησαν από την κακοκαιρία «ΙΑΝΟΣ».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ