.
.

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020

Βγήκε η προκήρυξη για τους 14 συμβασιούχους στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας

Βγήκε σήμερα Δευτέρα (14/12) όπως αναμενόταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net η προκήρυξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καρδίτσας για τις 14 θέσεις συμβασιούχων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας.

Π. Κορκώτσιος: Το click away δεν βοηθά την επαρχία και τις μικρές επιχειρήσεις

Πρώτη, ουσιαστικά, ημέρα εφαρμογής του πρωτόγνωρου για τα ελληνικά δεδομένα "click away", του τρόπου αγορών που επέλεξε η πολιτείας για να κινηθεί η αγορά χωρίς συνωστισμό και κινητικότητα, και, τουλάχιστον για την Καρδίτσα, η εφαρμογή αποδείχθηκε δύσκολη.

Επικοινωνία του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος για το ζήτημα της τήρησης των μέτρων κατά του κορονοϊού στους ναούς

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. 

Δευτέρα (14/12): 3 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 108 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 140 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11) από το Δήμο Καρδίτσας.

Αναγνώριση του Μουσείου Περιβάλλοντος Στυμφαλίας και του Μουσείου Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα του Δικτύου Μουσείων Π.Ι.Ο.Π. από το ΥΠΠΟΑ

​Υπέρ της αναγνώρισης δύο θεματικών τεχνολογικών μουσείων του Δικτύου Μουσείων του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γνωμοδότησε ομόφωνα το Συμβούλιο Μουσείων του ΥΠΠΟΑ.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ