.
.
.
.

Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

Παράταση του μερικού "lockdown" μέχρι τις 10 Ιανουαρίου ανακοίνωσε η Μέρκελ

Την παράταση της ισχύος του «μερικού lockdown» έως και τις 10 Ιανουαρίου ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (2/12) η Καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ, μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης με τους Πρωθυπουργούς των κρατιδίων.

Εγκρίθηκε από το "Πράσινο Ταμείο" η πρόταση του Δήμου Καρδίτσας για τις παιδικές χαρές σε Παυσίλυπο και Εργατικά

"Πράσινο φως" για την ένταξη του έργου της αναβάθμισης της παιδικής χαράς στο Παυσίλυπο και της δημιουργίας μίας νέας παιδικής χαράς στα Εργατικά στη θέση «Τσαπόχα» άναψε στη σημερινή (Τετάρτη 2/12) συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του "Πράσινου Ταμείου".

ΟΠΕΚΑ: Κλείνει προσωρινά στις 11 Δεκεμβρίου η πλατφόρμα για το επίδομα τέκνων

Στις 11/12/2020 και ώρα 00.01 (Μεσάνυχτα Πέμπτης (10-12-2020) προς Παρασκευή (11-12-2020) κλείνει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 – Επίδομα Παιδιού, όπως άλλωστε συμβαίνει πριν από κάθε νέα πληρωμή.

Η τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον Αχελώο και το υδροηλεκτρικό της Μεσοχώρας

Η τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης, για την συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας (30.11.2020), για το υδροηλεκτρικό έργο της Μεσοχώρας και την εκτροπή του Άνω ρου του Αχελώου, με αφορμή την νέα απορριπτική απόφαση του ΣτΕ.

Τι προβλέπει η νέα τροπολογία για 120 δόσεις, ψηφιακή «κατάθεση» πινακίδων και «χαμένα» ενοίκια

Την επανένταξη στη ρύθμιση των 100 και 120 δόσεων των οφειλετών που τις έχασαν το διάστημα Μαρτίου – Νοεμβρίου, προβλέπει η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή.

Μητσοτάκης: Μέχρι να κάνουμε εμβόλια κλειστά τα μπαρ – Σκεφτόμαστε άνοιγμα του λιανεμπορίου

Την πεποίθηση πως η Ελλάδα θα βγει ισχυρότερη και θα βαδίσει σε έναν ασφαλή δρόμο μετά το πέρας της πανδημίας του κορονοϊού εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την τοποθέτησή του σε διαδικτυακή συζήτηση στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Φόρουμ «World Leaders».

Έγκριση 40.000 ευρώ για την περίφραξη του θολωτού Μυκηναϊκού τάφου στο Γεωργικό

Την έγκριση εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή περιφράξεων στον αρχαιολογικό χώρο που βρίσκεται ο θολωτός Μυκηναϊκός τάφος στο Γεωργικό, υπέγραψε η υπουργός Πολιτισμού κ. Μενδώνη.

Τετάρτη (2/12): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 75 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ