.
.
.
.
.

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος για την στήριξη των εργαζομένων στον επισιτισμό - τουρισμό

Πρόταση ψηφίσματος για την στήριξη των εργαζομένων στον επισιτισμό - τουρισμό καταθέτει στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας η "Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας".

Δήμος Παλαμά: Άλλοι 11 δικαιούχοι για το επίδομα κατασκευαστικών εργασιών - αντικατάστασης οικοσκευής από τον "Ιανό"

Την πρώτη απόφαση για την χορήγηση του επιδόματος για την αντιμετώπιση απλών κατασκευαστικών εργασιών ή / και αντικατάστασης οικοσκευής λόγω των έκτακτων αναγκών, που προέκυψαν από τις πλημμύρες στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2020 υπέγραψε την Τετάρτη (9/12) ο Δήμαρχος Παλαμά Γ. Σακελλαρίου.

Στην Καρδίτσα την Τετάρτη (23/12) τα «Drive through Rapid testings» για τον κορoνοϊό

Στην Καρδίτσα από 9 π.μ. έως 2 μ.μ. (στο χώρο της ετήσιας εμποροπανήγυρης στον  περιφερειακό) συνεχίζονται  την  Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 οι δωρεάν μαζικοί   δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (Rapid Tests) μέσω της δράσης «Drive through testing», από τις Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Καρδίτσας.

454.840 ευρώ από το ΥΠ.ΕΣ. στους Δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας για το Τέλος Διαφήμισης και το Τ.Α.Π.

Με απόφαση της Υπηρεσιακής Γραμματέα του ΥΠ.ΕΣ. Γ. Βαλατσού κατανέμονται στους Δήμους όλης της Χώρας 24.000.000 ευρώ για τα Τέλη Διαφήμισης και άλλα 16.000.000 ευρώ για Τέλος Ακίνητης Περιουσίας.

Τρίτη (22/12): 3 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 128 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Κορονοϊός: Αρνητικά τα τεστ σε 59 άτομα στα Γεφύρια

H Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών  και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχώρησε σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests την Τρίτη  22 Δεκεμβρίου  για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19.

«Να αποσυρθεί άμεσα η τροπολογία Κεραμέως» ζητούν οι Μηχανικοί και οι Γεωτεχνικοί της Θεσσαλίας

Την άμεση απόσυρση της αιφνιδιαστικής τροπολογίας του Υπουργείου Παιδείας, με την οποία προβλέπεται αυτόματη και τυπική διαδικασία αναγνώρισης επαγγελματικής ισοδυναμίας των πτυχίων αποφοίτων Κολεγίων, ζητούν οι διοικήσεις του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας, του ΤΕΕ Μαγνησίας και του ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας, σε κοινή επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 12 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11) από το Δήμο Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ