.
.
.
.
.

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020

Τα φετινά (βουβά) Χριστούγεννα θα τα θυμούνται χρόνια οι Καρδιτσιώτες! (+Φώτο +Βίντεο)

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα… Σε λίγες ώρες ξημερώνει η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης που στην Ελλάδα τιμάται κάθε χρόνο με πολυήμερες θρησκευτικές και πανηγυρικές εκδηλώσεις.

Παρατείνονται τα αυξημένα μέτρα σε Π.Ε. Κοζάνης και τρεις δήμους Δυτ. Αττικής - Μέτρα και για την κοινότητα Θεσπιέων

Λόγω του έντονου επιδημιολογικού φορτίου και κατόπιν έκτακτης σύσκεψης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορωνοϊού Covid 19, αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η παράταση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων στους τρεις Δήμους της Δυτικής Αττικής (Δήμο Ασπροπύργου, Δήμο Ελευσίνας και Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας).

Πέμπτη (24/12): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 132 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Αθ. Πασπαλάρης: "Τα Χριστούγεννα άλλοτε..."

Ημέρες Χριστουγέννων, ημέρες αγάπης και καλοσύνης, ημέρες που γεμίζουν την ψυχή σου με όμορφες εικόνες, ημέρες που σε γυρίζουν πίσω στο χρόνο, τότε, που όλοι η οικογένεια γύρω από το τζάκι, με το λιγοστό φως του λυχναριού, περνούσαν τις άγιες ημέρες.

Ε.Ο.Δ.Υ. (24/12): 55 νέοι θάνατοι και 873 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 13 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Πέμπτη (24/12): Άλλος 1 δικαιούχος πληρώθηκε το "600άρι" από το Δήμο Καρδίτσας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 25 Σεπτεμβρίου 2020 η διαδικασία έκδοσης καθημερινών (σχεδόν) αποφάσεων από το Δήμο Καρδίτσας για τους πλημμυροπαθείς της 18-19ης Σεπτεμβρίου ώστε να λάβουν το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (ποσού 600 ευρώ)

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 6 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11) από το Δήμο Καρδίτσας.

Με 4 νέες Κινητές Ιατρικές Μονάδες, 10 ασθενοφόρα, νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και Μ.Α.Π. θα εξοπλιστεί το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας

Με τέσσερις Κινητές Ιατρικές Μονάδες, δέκα ασθενοφόρα, νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και με μέσα ατομικής προστασίας για το προσωπικό εξοπλίζεται το ΕΚΑΒ μετά την έγκριση του Κ. Αγοραστού για την ένταξη του έργου «Προμήθεια εξοπλισμού για την υποστήριξη του EKAB στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες της πανδημίας Covid-19» στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ