.
.
.
.

Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020

Στην Ελλάδα τα πρώτα εμβόλια – Τα φορτηγά πέρασαν τον Προμαχώνα

Έφτασαν στη χώρα μας ανήμερα Χριστουγέννων τα πρώτα εμβόλια για τον κορονοϊό. Αργά το απόγευμα της Παρασκευής (25/12) τα φορτηγά με τις πρώτες δόσεις του εμβολίου που αντιστοιχούν στη χώρα μας, πέρασαν τον Προμαχώνα.

138.880 ευρώ στους Δήμους Καρδίτσας, Μουζακίου & Παλαμά για την Εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)

Ως προσωρινοί δικαιούχοι των Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) του χρηματοδοτικού προγράμματος "Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2020" του Πράσινου Ταμείου εγκρίθηκαν 254 Δήμοι όλης της χώρας που είχαν καταθέσει φάκελο.

Ε.Ο.Δ.Υ. (25/12): 50 νέοι θάνατοι και 617 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 6 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 25 Δεκεμβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Δημ. Παπακώστας: "Μαχητικά... κάλαντα από μαθητές Σχολείου Αγράφων στον Πρωθυπουργό!"

Οι μικροί μαθητές του μονοθέσιου Σχολείου Αγράφων Ευρυτανίας ,μαζί με τον εργατικό δάσκαλο τους, είπαν τα κάλαντα χθες στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και "βάζοντας τα... γυαλιά" σε πολλούς Αιρετούς και Πολιτικούς, έθεσαν το δίκαιο αίτημα για Ασφαλτόστρωση του κεντρικού χωματόδρομου ,που συνδέει τα ιστορικά Άγραφα (έδρα καποδιστριακού Δήμου) με Καρπενήσι Ευρυτανίας και με τα Μ. Βραγγιανά ( όρια με νομό Καρδίτσας)- περί τα 15 Χλμ....

Με απόφαση που πήρε Φ.Ε.Κ. επιτρέπεται πλέον η μετακίνηση (με όρους) για κυνήγι και ψάρεμα

Ευχάριστα τα νέα για τους κυνηγούς και τους αλιείς καθώς με ΦΕΚ που εκδόθηκε χθες 24 Δεκεμβρίου επιτράπηκε το κυνήγι και ψάρεμα, θέμα για το οποίο σας είχε ενημερώσει χθες το KarditsaLive.Net με σχετική δήλωση του προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας Δημ. Παπούλια που γνωστοποιούσε τη θετική γνωμοδότηση της επιτροπής λοιμωξιολόγων.

Κατατέθηκε πρόταση για την ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου Καρδίτσας προϋπολογισμού 5,4 εκατ. ευρώ!

Την οριστική πρόταση για την ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου Καρδίτσας και του ΚΕΦΙΑΠ υπέβαλλε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος προκειμένου να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ.

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 64χρονη που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα, ανήμερα Χριστουγέννων, στις 10:30 μία 64χρονη γυναίκα, η οποία κατέληξε μετά από πτώση στο κενό από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας στο Κορδελιό, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Με την βαρύτητα της ψήφου του προέδρου του Δ.Σ. πέρασε ο προϋπολογισμός και το Ο.Π.Δ. για το 2021 στο Δ. Λίμνης Πλαστήρα

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα που πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς στις 11 Δεκεμβρίου και χθες (24/12) δόθηκαν τα πρακτικά της συνεδρίασης στη δημοσιότητα.

Brexit: Όλα όσα περιλαμβάνει η συμφωνία Λονδίνου – Βρυξελλών

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε τις γενικές γραμμές της οικονομικής και εμπορικής εταιρικής σχέσης της με τη Βρετανία για το Brexit, με βάση τη συμφωνία που επιτεύχθηκε την Πέμπτη (24/12) και η οποία ορίζει το πλαίσιο των μελλοντικών σχέσεων των δύο πλευρών από την 1η Ιανουαρίου 2021.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ