.
.
.
.
.

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020

Σημαντική πρόοδος εργασιών για το νέο Δημαρχείο Καρδίτσας (+Φώτο)

Σημαντική πρόοδο παρουσιάζουν οι εργασίες μετατροπής του κτιρίου του πρώην 1ου Λυκείου σε δημαρχείο, με το ρυθμό τους να μην διακόπτεται ούτε την περίοδο των εορτών, καθώς, εκτός των παραμονών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και των ημερών που είναι αργίες, τα συνεργεία δουλεύουν κανονικά.

ΥΠ.ΠΟ.Α.: Αποζημίωση για Νοέμβριο - Δεκέμβριο με προϋποθέσεις Μητρώου Καλλιτεχνών

Με νομοθετική ρύθμιση, προβλέπεται καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους €534 για τον μήνα Νοέμβριο και €534 για τον μήνα Δεκέμβριο σε όσους εγγραφούν στο Μητρώο Καλλιτεχνών, δημιουργών και επαγγελματιών της Τέχνης και του Πολιτισμού, https://artandcultureprofessionals.services.gov.gr/ εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και ολοκληρώσουν τη διαδικασία ως τις 10 Ιανουαρίου 2021.

Ε.Ο.Δ.Υ. (27/12): 53 νέοι θάνατοι και 342 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 5 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Αγορά επιβατικού αυτοκινήτου για τις ανάγκες μετακίνησης του δημάρχου Καρδίτσας

Απόφαση έγκρισης για την αγορά ενός καινούργιου επιβατικού αυτοκινήτου, από το Δήμο Καρδίτσας, προκειμένου να χρησιμοποιείται για τις ανάγκες μετακίνησης του δημάρχου, υπέγραψε ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στ. Ελλάδας κ. Ντίτορας.

Ολοκληρώθηκε η εκκένωση του Στάβλου και η μεταφορά των αμαξών στο Τατόι (+Φώτο +Βίντεο)

Αυτοψία στ​ο π. βασιλικό κτήμα Τατοϊου πραγματοποίησε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των έργων που εκτελούνται από τις υπηρεσίες του ΥΠΠΟΑ.

Αλ. Αντωνόπουλος: "Απέραντο εργοτάξιο ή πάρκινγκ για χριστουγεννιάτικα στολίδια;"

Με τη διαμόρφωση του προαύλιου χώρου των παλιών αποθηκών του συνεταιρισμού Καρδιτσομαγούλας ολοκληρώνεται η παρέμβαση μας στην  συγκεκριμένη περιοχή της δημοτικής κοινότητας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ