.
.

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020

Την Τετάρτη (30/12) η εξόδιος ακολουθία για τον μακαριστό Σεραφείμ

Η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Καστορίας κυρού Σεραφείμ, θα τελεστεί αύριο Τετάρτη (30/12), στις 11:00 το πρωί από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς, τηρουμένων όλων των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων για την προστασία από τόν κορονοϊό.

Θ. Σκάρλος: 105 δικαιούχοι έλαβαν το "600άρι" και 75 δικαιούχοι το επίδομα οικοσκευής από τον "Ιανό"

105 δικαιούχοι έλαβαν τα 600 ευρώ του επιδόματος και 75 δικαιούχοι την αποζημίωση για την οικοσκευή από τον "Ιανό" εως σήμερα στο Δήμο Σοφάδων όπως γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Σοφάδων Θ. Σκάρλος στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά από ερώτημα που έθεσε ο κ. Φαλούτσος.

Τρίτη (29/12): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 135 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Ψηφιακές υπηρεσίες για τους απόδημους Έλληνες - Σε δοκιμαστική λειτουργία το myConsulLive.gov.gr

Σε δοκιμαστική λειτουργία τέθηκε την Τρίτη (29/12) το myConsulLive για την εξυπηρέτηση μέσω βιντεοκλήσης των Ελλήνων πολιτών, μονίμων κατοίκων εξωτερικού, από τα κατά τόπους Προξενικά Γραφεία Πρεσβειών, Γενικά Προξενεία και Προξενεία του Υπουργείου Εξωτερικών.

Νίκος Ευθυμιάδης: "Εκοιμήθη ο τελευταίος Καραγκούνης - Καρδιτσιώτης Δεσπότης, ο Καστοριάς Σεραφείμ"

Δυστυχώς, σε ηλικία 61 χρονών, μας άφησε ο τελευταίος Καραγκούνης Δεσπότης, γέννημα θρέμμα αυτής της γης(από το Αγναντερό Καρδίτσας), χειροτονία του Μακαριστού Αρχιεπίσκοπου Αθηνών, Καραγκούνη επίσης, από το Αρτεσιανό Καρδίτσας, Σεραφείμ.

Κατολισθητικά φαινόμενα σε εξέλιξη στον οικισμό Αγίας Μαρίνας της κοινότητας Καρίτσας Δολόπων

Να τεθεί σε έκτακτη ανάγκη ο οικισμός της Αγίας Μαρίνας της κοινότητας Καρίτσας Δολόπων ζήτά ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Παν. Νάνος μετά τα κατολισθητικά φαινόμενα που παρουσιάστηκαν σήμερα 29 Δεκεμβρίου 2020.

Υπεγράφη η σύμβαση της μελέτης για τον ανισόπεδο κόμβο Σέσκλου

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός υπέγραψε σήμερα (29/12) στη Λάρισα, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη, τη σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης «Ε.Ο. Βόλου-Βελεστίνου: Μελέτη Ανισόπεδου Κόμβου Σέσκλου» προϋπολογισμού 548.717,35 ευρώ.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ