.
.
.
.
.

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020

Κ. Νούσιος: Καθημερινή η βελτίωση της εικόνας στις κοίτες των ποταμών

Οι παρεμβάσεις σε κοίτες ποταμών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό από, την Περιφερειακή  Ενότητα Καρδίτσας, με στόχο να μειωθούν στο ελάχιστο οι πιθανότητες πλημμυρικών φαινομένων.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 21 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11) από το Δήμο Καρδίτσας.

Τετάρτη (30/12): Άλλοι 6 δικαιούχοι πληρώθηκαν το "600άρι" από το Δήμο Καρδίτσας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 25 Σεπτεμβρίου 2020 η διαδικασία έκδοσης καθημερινών (σχεδόν) αποφάσεων από το Δήμο Καρδίτσας για τους πλημμυροπαθείς της 18-19ης Σεπτεμβρίου ώστε να λάβουν το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (ποσού 600 ευρώ)

Πρόσθετα περιοριστικά μέτρα στην Κάλυμνο για τον περιορισμό του COVID-19

Μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στην ΠΕ Καλύμνου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, σχετικής εισήγησης και σύμφωνης γνώμης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορωνοϊού Covid-19,

Υπεγράφη η σύμβαση για εργασίες αποκατάστασης στο οδικό κύκλωμα της λίμνης Πλαστήρα

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό η σύμβαση του έργου «Αποκατάσταση βατότητας στο οδικό τμήμα επ. οδός 10 έως Καρίτσα μετά τις καταστροφές της θεομηνίας Ιανός», συνολικού προϋπολογισμού 370.000 ευρώ.

Τετάρτη (30/12): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 140 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ