.
.
.
.
.

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Λία Ρογγανάκη: "Χρόνος, δράση, ανθρωπιά"

Άνθρωποι που προσφέρουν την αγκαλιά τους σε παιδιά που εγκαταλείφτηκαν. Άνθρωποι που συμβάλλουν στην δημιουργική απασχόληση των παιδιών που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία Παίδων και δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή.

«Εξοικονομώ-Αυτονομώ»: Ενεργοποιήθηκε η ιστοσελίδα και η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων σε δοκιμαστική λειτουργία

Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή (4/12) η λειτουργία της ιστοσελίδας του προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση  https://exoikonomo2020.gov.gr.

Παρασκευή (4/12): 4 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 82 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον 7,9 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την πρόσβαση παιδιών οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα και ΑμΕΑ σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Περισσότερα από 5.620 παιδιά από οικογένειες με εισόδημα κάτω του ορίου της φτώχειας καθώς και παιδιά με ειδικές ανάγκες σε όλη τη Θεσσαλία, αποκτούν δωρεάν πρόσβαση σε δημόσιους και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς και σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης,

Προχωρούν οι διαδικασίες δημοπράτησης οδικού έργου ύψους 3 εκατ. ευρώ στην Π.Ε. Καρδίτσας

Προχωρούν οι διαδικασίες δημοπράτησης ενός σημαντικού οδικού έργου για την ενίσχυση της ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας.

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου: 29 νέα κρούσματα COVID-19 στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 140 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (4/12) από το Ε.Ο.Δ.Υ. η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου για τα 1.667 κρούσματα που ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

Οι Κ.Α.Δ. για τα εποχικά καταστήματα που θα λειτουργούν από Δευτέρα (7/12) - Το ωράριο και το sms για την δικαιολογημένη μετακίνηση

Τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργούν από την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου τα καταστήματα με εποχικά είδη περιέγραψε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Χαρδαλιάς: 253 ενεργά κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Καρδίτσας - 44 νοσηλεύονται

Μικρή είναι η υποχώρηση των κρουσμάτων στη Θεσσαλία σύμφωνα με όσα τόνισε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη τύπου από το Υπουργείο Υγείας ο Υφυπουργός Πολιτικής προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιάς.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ