.
.
.
.
.

Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020

Σάββατο (5/12): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 83 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Λάρισα: Σχηματίστηκε δικογραφία για δράστη που βεβήλωσε το Μνημείο του Ολοκαυτώματος

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ατόμου για πρόκληση φθορών σε μνημείο και στον περίβολο της Ισραηλιτικής Κοινότητας στην πόλη της Λάρισας.

Δημοπρατούνται και ξεκινούν παρεμβάσεις για προστασία των ημιτελών έργων Αχελώου

Το αργότερο μέχρι τέλος Ιανουαρίου (λόγω παρεμβολής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς), δημοπρατούνται οι τεχνικές παρεμβάσεις για την προστασία των ημιτελών έργων μεταφοράς νερού, από τον Άνω Ρου του ποταμού Αχελώου στη Θεσσαλία.

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου: 43 νέα κρούσματα COVID-19 στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 125 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (5/12) από το Ε.Ο.Δ.Υ. η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου για τα 1.383 κρούσματα που ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ