.
.
.
.
.

Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2020

Τριαντόπουλος για Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4: 15,7 εκατ. ευρώ έλαβαν 8.095 επιχειρήσεις του ν. Καρδίτσας

Δήλωση σχετικά με την ολοκλήρωση του τέταρτου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 4 με την οποία πιστώθηκαν 276 εκατ. ευρώ σε 99.012 δικαιούχους έκανε ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος.

Κυριακή (6/12): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 84 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Βγαίνει η προκήρυξη για 14 προσλήψεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας

Εντός των ημερών αναμένεται η έκδοση από το Υπουργείο Πολιτισμού της προκήρυξης για την πρόσληψη συνολικά 14 ατόμων συγκεκριμένων ειδικοτήτων που είχε γνωστοποιήσει σε ρεπορτάζ στις 8ης Νοεμβρίου 2020, το KarditsaLive.Net.

Παράταση αεροπορικής οδηγίας για πτήσεις εσωτερικού έως τις 14 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε η Υ.Π.Α.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοίνωσε στο επιβατικό κοινό την παράταση της αεροπορικής οδηγίας (notam) για τις πτήσεις εσωτερικού έως τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020.

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου: 32 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 87 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (6/12) από το Ε.Ο.Δ.Υ. η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου για τα 904 κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ