.
.
.

Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2020

763 υποψήφιοι από την Καρδίτσα θα δώσουν πρώτη φορά πανελλαδικές το 2021

Ολοκληρώθηκε στις 3 Δεκεμβρίου, η υποβολή αιτήσεων των παιδιών που θα συμμετάσχουν φέτος για πρώτη φορά σε πανελλαδικές εξετάσεις, για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τρίτη (8/12): 3 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 90 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Ανακοίνωση Επιτροπής πληγέντων κατοίκων Αλιάκ Μαχαλά

Σχεδόν μετά από 3 μήνες από την καταστροφική πλημμύρα που χτύπησε τον νομό μας μπορούμε όλοι μας να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι έφταιξε, για τις κρατικές ευθύνες, για τις ευθύνες περιφέρειας και δήμου όταν από το 2016 υπήρχε επιστημονική έκθεση που προειδοποιούσε για τον κίνδυνο πλημμύρας!

24ωρη απεργία από σήμερα (8/12) στις 6 μ.μ σε όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν από σήμερα Τρίτη (8/12) στις 6 το απόγευμα έως αύριο Τετάρτη την ίδια ώρα, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικό προσωπικό των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, αλλά και της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου της ΕΡΤ.

Δημοπρατείται το έργο εκσυγχρονισμού του αρδευτικού δικτύου των ΤΟΕΒ της ΠΕ Τρικάλων

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο «Συντήρηση αρδευτικών δικτύων, επισκευή αντικατάσταση πινάκων, αναλυτικών συγκροτημάτων, ανορύξεις γεωτρήσεων αρμοδιότητας ΤΟΕΒ Π.Ε. Τρικάλων», προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ