.
.
.
.

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020

Νεκρό μεταφέρθηκε 2χρονο παιδί στο νοσοκομείο της Βέροιας

Ένα παιδάκι 2 ετών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Βέροιας, το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή (16/2/2020), αφού πρώτα το είχαν μεταφέρει οι γονείς του στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το 2χρονο παιδάκι δεν ανένηψε.

Ο Συλλογος Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της Τρίτης (18/2)

Η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν τήρησε τις προεκλογικές της υποσχέσεις για πλήρη κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου (Ν. 4387/16), ο οποίος επέφερε μειώσεις μέχρι και 350€ στις κύριες συντάξεις, αλλά αντίθετα τον εφαρμόζει πλήρως και τον ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο.

Κάλεσμα συμμετοχής του Συλλόγου Εργαζομένων Κ.Υ. Καρδίτσας στην πανελλαδική απεργία της Τρίτης (18/2)

Η κυβέρνηση καταθέτει νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, που καταργεί όποια προστασία είχε απομείνει για τους εργαζόμενους, μετατρέπει την ασφάλιση σε προσωπική υπόθεση ανάλογα με την τσέπη του καθενός.

Γ Εθνική - 3ος όμιλος: Ήττες με 2-0 για Ατρόμητο και Σέλλανα

Δύο ήττες για τις ομάδες μας σήμερα Κυριακή (16/2) για την 20η αγωνιστική αγωνιστική αφού τόσο ο Ατρόμητος στο Παλαμά από τον πρωτοπόρο Πιερικό όσο και ο Α.Ο. Σελλάνων στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρίτσα γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-0.

Αστ. Βασιλάκος: "Δημόσια πρόταση για βελτίωση της καθημερινότητας στο Μουζάκι"

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες

Κάθε φορά που βρέχει στο Μουζάκι, η κακοκαιρία μετατρέπεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης  επιβεβαιώνοντας διαχρονικά την ανησυχία και τον προβληματισμό των κατοίκων για το μέλλον τους   σε αρκετές περιοχές της κωμόπολης, λόγω έλλειψης δικτύου αποχέτευσης όμβριων υδάτων.

Κολωνία - Μπάγερν: Βαυαρικά στρατεύματα

Διευκρινίζουμε πως το ματς είναι κάπως στον… αέρα, γιατί μπορεί όντως να τα πάρει όλα ο αέρας και να τα σηκώσει. Νέος τυφώνας μπορεί να πλήξει την κεντρική Ευρώπη και να οδηγήσει σε αναβολή νέο ματς της Κολωνίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ