.
.
.
.
.

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020

«Τα έκανε μούσκεμα» ο καιρός στη μουσική διαμαρτυρία για τα αιολικά στα Άγραφα (+Φώτο +Βίντεο)

Σε αναβολή οδηγήθηκε η μουσική διαμαρτυρία ενάντια στα αιολικά πάρκα στα Άγραφα, το βράδυ της Κυριακής, στην Καρδίτσα, αφού ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος και δευτερόλεπτα πριν ακουσθεί το πρώτο  τραγούδι άρχισε βροχή και δεν επέτρεψε την τέλεσή της.

Πρωτοβουλία: "Παρουσίαση αποτελεσμάτων ανάλυσης τοπικών τροφίμων στο Παυσίλυπο"

Η Περιφερειακή Αυτοδιοικητική Κίνηση «Πρωτοβουλία» θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων ανάλυσης ποιότητας τοπικών προϊόντων, από παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής της Καρδίτσας.

Στασιμότητα στα αιτήματα του νομού για τα τμήματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Πέρασαν έξι μήνες από τις 20 Δεκεμβρίου που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως βρέθηκαν στην Καρδίτσα και έγιναν γνώστες των αιτημάτων του νομού σχετικά με τις πανεπιστημιακές σχολές.

Προϋποθέσεις ανάκαμψης για Ίντερ

Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, η Ίντερ έχει μόνο ένα στόχο, το πρωτάθλημα. Βέβαια έχει… τεράστιο χάντικαπ, καθώς αν κερδίσει απόψε μειώνει στους 6 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, έχοντας και 12 αγωνιστικές, στη συνέχεια, για να την καλύψει.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Ε.Μ.Υ.: Ισχυρές βροχές και πιθανές χαλαζοπτώσεις

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με δείκτη προειδοποίησης "πορτοκαλί" εξέδωσε νωρίς το πρωί της Κυριακής (21/6) η ΕΜΥ με το οποίο ενημερώνει για βροχές, σποραδικές καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις από σήμερα Κυριακή και έως την ερχόμενη Τετάρτη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ