.
.
.
.
.

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020

Στο Π.Δ.Ε. της Περιφέρειας Θεσσαλίας εντάχθηκε το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για ΑΜΕΑ στα Τρίκαλα

Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η χρηματοδότηση 1,6 εκατ. ευρώ για την κατασκευή, από την Περιφέρεια, του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με ειδικές ανάγκες, στα Τρίκαλα.

Λάρισα: Σύλληψη άνδρα για δενδρύλλια κάνναβης και ναρκωτικά χάπια

Συνελήφθη σήμερα Τετάρτη (24/6) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας άνδρας, κατηγορούμενο για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Εγκρίθηκε η δημοπράτηση της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημαρχείου Ανθηρού

Την ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού κτιρίου Ανθηρού στο Δήμο Αργιθέας χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με έργο προϋπολογισμού 110.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

Ιάσων Παπαρίζος: "Για το δημόσιο νερό της Οξυάς"

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται, ανεξαρτήτου κυβερνώντος κόμματος, ουσιαστικά το ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας μας και κατ’επέκταση των κρατικών επιχειρήσεων που υπήρξαν για τη διαχείρισή των.

Καρδίτσα: Επτά ειδικότητες θα λειτουργήσουν το σχολικό έτος 2020-21 στις ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του ΟΑΕΔ

6.730 μαθητές και μαθήτρες πανελλαδικά θα έχουν δικαίωμα να εισαχθούν στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ για το σχολικό έτος 2020-2021.

Β. Τσιάκος: Με σεβασμό σε ωφελούμενους και τοπική κοινωνία η υλοποίηση του προγράμματος "ΕΣΤΙΑ"

Βρισκόμαστε στην διάρκεια μίας μεταβατικής περιόδου, σε ότι αφορά στο πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων στην Καρδίτσα, που συνεχίζει να υλοποιείται χωρίς προβλήματα και με σεβασμό τόσο προς τους ωφελούμενους όσο και προς την τοπική κοινωνία.

Αποσύρεται με απόφαση του ΕΦΕΤ συσκευασία ρολό κοτόπουλο με μπέικον & τυρί

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2020,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ