.
.
.

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας: "3ωρη στάση και συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 9 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία"

Συναδέλφισσες/οι

Υπουργείο Παιδείας και κυβέρνηση κλείνουν τ’ αυτιά στη φωνή των χιλιάδων δημόσιων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών που διαδήλωσαν δυναμικά για να στηρίξουν το δημόσιο σχολείο και το κοινωνικό αγαθό της εκπαίδευσης κι ανοίγουν τις κάμερες αναμετάδοσης των μαθημάτων αγνοώντας τους νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και τις παιδαγωγικές αρχές.

Ο Γιάννης Σβάρνας επικεφαλής της Ανεξάρτητης Προοδευτικής Συμμαχίας Πολιτών

Ο κ. Γιάννης Σβάρνας θα είναι ο νέος επικεφαλής της Ανεξάρτητης Προοδευτικής Συμμαχίας Πολιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, μετά την παραίτηση του κ. Γιάννη Ντελή που είχε αρχικά αναλάβει το ρόλο μετά την αποχώρηση του τέως δημάρχου Φώτη Αλεξάκου.

Κορονοϊός: Αυξάνεται ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός επιβατών ανά πλοίο

Η θετική πορεία περιορισμού του Covid-19 στη χώρα μας, σε συνδυασμό με την εφαρμογή του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για τα επιβατηγά πλοία, επιτρέπει πλέον την αναθεώρηση του.

Κ. Γκαβογιάννης: "Σοκ στο Δήμο Καρδίτσας - Πρόστιμο για ανασφάλιστη εργασία"

Δεν πέρασε καν ένας χρόνος από τη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του και ήδη βγαίνουν στη φόρα τα πρώτα δείγματα της αχαρακτήριστης ρουσφετολογικής νοοτροπίας και πρακτικής του Δημάρχου που αδιαφορεί για το Δήμο, τους δημότες και το μόνο που τον νοιάζει είναι η καρέκλα του.

Καρδιτσιώτης ο 44χρονος οδηγός του βυτιοφόρου που έχασε τη ζωή του στην Πιερία

Με καταγωγή από τα Γεφύρια Καρδίτσας είναι ο 44χρονος οδηγός του βυτιοφόρου που σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου το μεσημέρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος του Βαρικού Πιερίας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ