.
.
.
.

Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020

Πρεμιέρα για τους βρεφονηπιακούς του Δήμου Καρδίτσας - Την άλλη εβδομάδα ξεκινά αυτός του ΟΑΕΔ

Κανονικά και βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, ξεκίνησε σήμερα Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου, η λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Καρδίτσας, σε αντίθεση με αυτού του ΟΑΕΔ που η εκκίνησή του μετατέθηκε για τις 7 του μήνα.

Ξεκινούν εργασία άλλοι 20 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Παλαμά

Εργασία ξεκινούν από την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 20 άνεργοι στο Δήμο Παλαμά μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου

Οι εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης απαιτούν επαγρύπνηση και συσπείρωση του εκπαιδευτικού κόσμου προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα υφιστάμενα προβλήματα και να αποτραπούν τα χειρότερα.

Οι αντίπαλες των Ελπίδων Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προχώρησε στον διαχωρισμό των 22 ομάδων της Α' Εθνικής γυναικών με γεωγραφικά κριτήρια και κατόπιν εισηγήσεων της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Εντυπωσιακή προπονητική συνάντηση Motocross στον Αμάραντο Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Μια πρωτότυπη αθλητική διοργάνωση μοτοκίνησης πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Κοινότητα Αμαράντου του Δήμου Καρδίτσας με την συμμετοχή 20 περίπου αναβατών της περιοχής μας.

Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου "ρυθμίσεις για επιτάχυνση Ν. Κατσέλη, κώδικα δικηγόρων κ.α. διατάξεις"

Σε δημόσια διαβούλευση θέτει το Υπουργείο Δικαιοσύνης από σήμερα, Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020 το Σχέδιο Νόμου με τίτλο «Ρυθμίσεις για την επιτάχυνση της εκδίκασης εκκρεμών υποθέσεων του ν. 3869/2010 σύμφωνα με τις επιταγές του άρθρου 6 § 1 ΕΣΔΑ ως προς την εύλογη διάρκεια της πολιτικής δίκης, τροποποιήσεις του Κώδικα Δικηγόρων και λοιπές διατάξεις».

6,12 εκατομμύρια ευρώ από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας σε 1.500 νοικοκυριά για εγκατάσταση συστημάτων φυσικού αερίου

Περισσότερα από 1.500 νοικοκυριά με χαμηλά εισοδήματα σε όλη τη Θεσσαλία μπορούν να αποκτήσουν φυσικό αέριο μετά την απόφαση του Περιφερειάρχη Κ. αγοραστού να εντάξει στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, με προϋπολογισμό 6,12 εκατομμύρια ευρώ το έργο «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου με συστήματα φυσικού αερίου σε κατοικίες».

Ένα βήμα πριν την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου και ΕΠΑΛ Δήμου Παλαμά»

Την έγκριση για την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου και ΕΠΑΛ Δήμου Παλαμά» έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Σύλληψη άνδρα στο Βόλο για περισσότερα από 2.500 αφορολόγητα πακέτα και συσκευασίες καπνού

Συνελήφθη, σήμερα (1/9) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ