.
.
.
.

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020

18+1 τα κρούσματα στο γηροκομείο του Μαρουσίου - Μπήκε σε καραντίνα

Λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου (19 επιβεβαιωμένα κρούσματα εκ των οποίων 18 φιλοξενούμενοι και 1 μέλος του προσωπικού) σε κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων στο Μαρούσι Αττικής, κατόπιν σχετικών ελέγχων, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά,

Γ. Τσιτσιμπής: Συνδικαλισμός, το σκαλοπάτι για την διοίκηση!

Οι τελευταίοι διορισμοί των Διευθυντών Εκπαίδευσης, ξαναφέρνουν στην επιφάνεια ένα χρονίζον πρόβλημα: το με πόση ευκολία μπορεί ο συνδικαλισμός να γίνει σκαλοπάτι διοικητικής εξέλιξης, ελέω κομματικής – παραταξιακής ταυτότητας.

Συνελήφθη άμεσα δράστης ληστείας που διαπράχθηκε σε επιχείρηση στη Λάρισα

Συνελήφθη άμεσα σήμερα (2/9) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας άνδρας, για ληστεία που διέπραξε σε βάρος ιδιοκτήτη επιχείρησης.

Αποστόλης Ξυδιάς: "Αμαθία μεν θράσος, λογισμός δε όκνον φέρει"

Έχει αρκετό διάστημα κι αν δεν λαθεύω έχει παρέλθει και αυτό ακόμη το χρονικό διάστημα του διμήνου, όπου ξεκίνησαν οι παραιτήσεις μελών του Δ.Σ. του Β’ βάθμιου οργάνου του Νομού μας κι αναφέρομαι στην Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας (3-4/9) σε οδούς των Σοφάδων για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων σε τμήματα οδών στην πόλη των Σοφάδων την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και ώρες 07.00 έως 15:00΄ λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου.

Αναρτήθηκαν οι τελικοί πίνακες μορίων και οι προσληφθέντες για τις 11 θέσεις συμβασιούχων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας

Αναρτήθηκαν σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 οι τελικοί πίνακες μορίων υποψηφίων διαγωνισμού και οι προσληφθέντες για τις 11 θέσεις συμβασιούχων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας.

Ξεκινά η ανάπλαση του κέντρου της Καρδίτσας - Τι προβλέπει η μελέτη του Δήμου για κεντρική πλατεία και πεζόδρομο Τερτίπη! (+Φώτο)

Ο Δήμος Καρδίτσας δρομολογεί την έναρξη των έργων ανάπλασης της κεντρικής πλατείας και του πεζόδρομου Τερτίπη στην πόλη μας.

ΕΒΕ Καρδίτσας: Σχεδιασμός πλαισίου διεκδικήσεων εν αναμονή πρωθυπουργικών ανακοινώσεων

Την ανακοίνωση μέτρων από τον πρωθυπουργό, στις 12 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, περιμένει το Επιμελητήριο Καρδίτσας, προκειμένου να επικαιροποιήσει ένα πλάνο διεκδικήσεων που ήδη βρίσκεται σε φάση σχεδιασμού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ