.
.
.
.

Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεκινούν εργασία άλλοι 27 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Καρδίτσας

Εργασία ξεκινούν στις 4 Σεπτεμβρίου 2020 άλλοι 27 άνεργοι στο Δήμο Καρδίτσας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Εκτάκτως 10 επιπλέον πυροσβεστικά οχήματα στα νησιά των Σποράδων λόγω αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς

Ενισχύεται η Πυροσβεστική Δύναμη στα νησιά των Σποράδων, που σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εξέδωσε η Πολιτική Προστασία, αύριο Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020, βρίσκονται σε Δείκτη Κατηγορίας Κινδύνου 4 (ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ).

Με υπηρεσιακούς παράγοντες τριών υπουργείων συναντήθηκε στην Αθήνα ο δήμαρχος Καρδίτσας

Στην Αθήνα βρέθηκε το τελευταίο τριήμερο ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα κ. Πέτρο Γαλάνη και είχε σημαντικές για τον Δήμο επαφές σε τρία υπουργεία.

Απομένει το Φ.Ε.Κ. για την πρόσληψη 7 γιατρών στο νοσοκομείο Καρδίτσας

Θέμα ημερών είναι η ανάληψη καθηκόντων 7 ειδικευμένων γιατρών, επιμελητών Β, στο νοσοκομείο Καρδίτσας καθώς για την πρόσληψή τους απομένει η υπογραφή και δημοσίευση της απόφασης σε Φ.Ε.Κ.

Κοινό δελτίο τύπου Ιατρικού, Οδοντιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Καρδίτσας

Η επανειλημμένη ή εσφαλμένη αλόγιστη λήψη αντιβιοτικών συμβάλλει στην ενίσχυση της μικροβιακής αντοχής, δηλαδή στην αύξηση των ανθεκτικών, στα αντιβιοτικά, βακτηρίων, με αποτέλεσμα τη μείωση της δραστικότητάς τους όταν κάποιος χρειαστεί να λάβει αγωγή αντιβίωσης στο μέλλον.

Ε.Ο.Δ.Υ: 5 νέοι θάνατοι και 241 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Πέμπτη 3/9) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Δεύτερη αναθεώρηση ολικής αρθροπλαστικής γόνατος στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα σε Κύπρια ασθενή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας η δεύτερη επέμβαση αναθεώρησης ολικής αρθροπλαστικής γόνατος με το ρομποτικό σύστημα NAVIO 7 σε 70χρονη ασθενή από την Κύπρο,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ