.
.
.
.
.

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021

Παρέμεινε η ποινή των δύο αγωνιστικών χωρίς φιλάθλους για τη Νίκη Βόλου από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

Χωρίς φιλάθλους οριστικά θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Super League 2 την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Αναγέννηση καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στην οποία είχε προσφύγει η γηπεδούχος για την ποινή που της είχε επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή επί της ουσίας άλλαξε λίγο ως προς το οικονομικό και μόνο σκέλος.

Σε σταδιακή λειτουργία ο φωτεινός εορταστικός διάκοσμος στην Καρδίτσα (+Φώτο)

Τη νύχτα…μέρα κάνει ο ιδιώτης επαγγελματίας με τον οποίο συνεργάζεται ο Δήμος Καρδίτσας για την εγκατάσταση του φωτιζόμενου εορταστικού διακόσμου ενόψη των Χριστουγέννων.

Μπ. Παπαδόπουλος: «Η δημοτική μας παράταξη στηρίζει ανεπιφύλακτα τα αιτήματα της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών και λοιπών φορέων του Ν. Καρδίτσας»

Είναι πασιφανή και ευρύτερα αποδεκτά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το υγειονομικό σύστημα του νομού μας στην μάχη που δίνει για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Π. Γερουλάνος από την Καρδίτσα: «Πυρήνας ελπίδας και νέας προοπτικής για τη χώρα το Κίνημα Αλλαγής» (+Φώτο +Βίντεο)

Την ανάγκη οι πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες της 5ης Δεκεμβρίου και να επιλέξουν τον υποψήφιο που θα δώσει προοπτική στην παράταξη και θα δικαιώσει τις προσδοκίες του κόσμου που βλέπει το Κίνημα Αλλαγής ως τη μόνη πολιτική δύναμη, η οποία μπορεί να βάλει «φρένο»  στο στρεβλό μοντέλο ανάπτυξης που μας οδηγεί σε νέα χρεωκοπία,

Έργα με προϋπολογισμό 4 δις ευρώ προγραμματίζονται στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας

Το Δ.Σ. της ΕΡΓΟΣΕ ενέκρινε τα τεύχη πρόσκλησης υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θέτοντας σε  κίνηση την πρώτη φάση του διαγωνισμού για έξι σιδηροδρομικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 4 δισ. ευρώ τα οποία πρόκειται να αναβαθμίσουν τον εμπορικό και στρατηγικό ρόλο των βασικών λιμανιών και να διαοφορποιήσουν τον χάρτη των μεταφορών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ