.
.
.
.
.

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Κ. Αγοραστός στο Π.Σ. Θεσσαλίας: Σύντομα θα εξαγγελθεί η υλοποίηση του φράγματος Μουζακίου

Σχετικά με τη σιγή που υπάρχει στην περσινή εξαγγελία του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη από το Μουζάκι για την κατασκευή του φράγματος Μουζακίου ζήτησε πληροφορίες από την περιφερειακή αρχή μέσω επερώτησης η "Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας".

Αρνητική θέση του Δ.Σ. Αργιθέας για Μ.Π.Ε. τριών σχεδιαζόμενων αιολικών έργων

Αρνητική θέση επί των Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων τριών σχεδιαζόμενων αιολικών στα όρια του Δήμου Αργιθέας έλαβε  η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη το μεσημέρι της Δευτέρας (29/11).

Κ. Αγοραστός για την καθίζηση στο Πευκόφυτο: Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα - Θα ασκηθούν πιέσεις να προταχθεί

Στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας συζητήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (29/11) η επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας σχετικά με τη μη αποκατάσταση της επαρχιακής οδού που οδηγεί στην ανατολική Αργιθέα στην κοινότητα Πευκοφύτου.

Προβληματισμός για κρούσμα κορονοϊού στο Ανθηρό Αργιθέας

Κινητή Ομάδα Υγείας του Ε.Ο.Δ.Y. αναμένεται να επισκεφθεί την Τετάρτη (1/12) το Ανθηρό Αργιθέας για διενέργεια μαζικής δειγματοληψίας, έπειτα από την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος την περασμένη εβδομάδα, όπως γνωστοποίησε κατά την σημερινή (29/11) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας ο Δήμαρχος κ. Ανδρ. Στεργίου.

Καλύπτονται με αγροτικούς γιατρούς τα Π.Ι. Βραγκιανών και Καλής Κώμης

Την κάλυψη των κενών θέσεων αγροτικών ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία Βραγκιανών και Καλής Κώμης του Δήμου Αργιθέας προανήγγειλε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου το μεσημέρι της Δευτέρας (29/11) η Αντιδήμαρχος κ. Όλγα Κορλού.

Γ. Κωτσός: «Παράταση 2 μηνών για τη Δράση 4.1.2 Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος»

Θετική απάντηση έλαβε η πρόταση που κατέθεσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός από τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Με κορονοϊό ο Δήμαρχος Τρικκαίων - Πως σχολιάζει ο ίδιος το θετικό PCR

Με μια ανάρτηση χιουμοριστική ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου γνωστοποίησε μέσω των κοινωνικών δικτύων ότι βρίσκεται σε καραντίνα καθώς και ο ίδιος παρά τον εμβολιασμό του δεν μπόρεσε να αποφύγει τον ιό.

Χορηγήθηκαν οι πρώτες δόσεις μονοκλωνικών στο Πανεπιστημιακό Λάρισας - Εφαρμογή της θεραπείας σε 68χρονο από την Καρδίτσα

Ξεκίνησε η διαδικασία χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων σε ασθενείς με covid -19 των οποίων η αίτηση εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή που έχει συσταθεί.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ