.
.
.
.
.

Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2021

Πρόταση για αμετάβλητα τέλη το 2022 στο Δήμο Καρδίτσας

Την μη μεταβολή των τελών τόσο για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης, όσο και για τις υπόλοιπες, προτείνει στην Οικονομική Επιτροπή η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Προσπέρασαν τον ΑΣΚ που είχε ρεπό, Τρίτωνας, Ψυχικό και Καβάλα

Την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Α2 μπάσκετ είχαμε να πραγματοποιείται το απόγευμα της Τετάρτης (3/11) με τον Α.Σ. Καρδίτσας ωστόσο να μην αγωνίζεται καθώς είχε το προγραμματισμένο ρεπό του.

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση θα κριθεί η διαγραφή του Προέδρου της ΕΛΜΕ Καρδίτσας

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας, η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής της οποίας δεν έχει ακόμα καθορισθεί, θα συζητηθεί το  ζήτημα της οριστικής διαγραφής του κ. Βάϊου Μπάτρα από μέλος του Δ.Σ., η οποία έχει προκαλέσει αναταραχή στους κόλπους της Διοίκησης του συνδικαλιστικού οργάνου των καθηγητών του νομού.

Ανάκληση παρτίδας για κατεψυγμένο σουτζουκάκι από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2021,

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας για την συμμετοχή του σε συλλαλητήριο στην Αθήνα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας ενημερώνει τους συναδέλφους εμπόρους ότι  αποφάσισε  να λάβει μέρος στο Συλλαλητήριο του Πανελλαδικού Συντονιστικού Επιτροπών Πληγέντων έπειτα από πρόσκληση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας  και των επιτροπών πληγέντων Καμινάδων και Αλιάκ Μαχαλά, που θα γίνει στις 06/011/2021 και ώρα 12:00 στο Σύνταγμα στην Αθήνα  και αφορά τις αποζημιώσεις των πληγέντων από τον Ιανό.

Eυχαριστήριο μήνυμα Ε.Ο.Δ. Καρδίτσας

Τα μέλη της ΕΟΔ Καρδίτσας είχαν την ευκαιρία την Τρίτη 2 Νοεμβρίου να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν ως προς τις Α’ Βοήθειες από τον διασώστη και εκπαιδευτή του ΕΚΑΒ κ.Ξυλωμένο Σπύρο.

2η θέση για τον Βαγγέλη Λωρίδα στο διεθνές τουρνουά αγωνιστικού τάβλι 3rd Athens Open

Τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα σημείωσε ο Βαγγέλης Λωρίδας, κατακτώντας την 2η θέση στο διεθνές τουρνουά αγωνιστικού τάβλι (Backgammon) 3rd ATHENS OPEN που πραγματοποιήθηκε στις 27-31 Οκτώβρη, στο Amarillia Hotel στην Αθήνα.

Πιλοτικοί ψεκασμοί με drones για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς, σε Κόκκινο Νερό, Καρίτσα και Κεραμίδι

Πιλοτικούς ψεκασμούς με  drones  σε  ελαιώνες στη Λάρισα και τη Μαγνησία  ξεκινά η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  στο πλαίσιο  του προγράμματος «Έξαρχος» που υλοποιεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ