.
.
.
.

Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021

Αργιθεάτικη Συμμαχία: "Υπέρμετρα υψηλά δημοτικά τέλη περιέχει ο νέος προϋπολογισμός του Δήμου Αργιθέας"

Ψηφίστηκε από την δημοτική πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του δήμου Αργιθέας για το έτος 2022, ένας προϋπολογισμός όπου δυστυχώς, πριν την κατάρτισή του, δεν υπήρξε η παραμικρή διαβούλευση με την τοπική κοινωνία, δεν υπήρξε καμία συνεργασία με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και τους συλλογικούς φορείς, έτσι ώστε ο προϋπολογισμός και το Τεχνικό πρόγραμμα να αποτελούν προϊόν ολόκληρης της κοινωνίας και των τριών δημοτικών ενοτήτων.

Χωροτάκτη επιστρατεύει το Επιμελητήριο για το Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. Δ.Ε. Κάμπου

Δραστηριοποίηση προκειμένου να βρεθεί λύση για τις επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, λόγω του Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. της Δ.Ε. Κάμπου και στα οποία είχε αναφερθεί με αναλυτικό ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net, αποφάσισε το ΕΒΕ Καρδίτσας.

Στις 21 Δεκεμβρίου η δημοπράτηση του Υπαίθριου Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης «Χωρο-χρόνου Άγραφον»

Με στόχο να καταστεί η λίμνη Πλαστήρα σημείο συνάντησης νέων καλλιτεχνών από διάφορα σημεία του κόσμου και τόπος σύγχρονης δημιουργίας, ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα προχωρά στην υλοποίηση ενός «εμβληματικού και τολμηρού»- όπως το έχει χαρακτηρίσει ο Δήμαρχος κ. Παν. Νάνος- έργου, του Υπαίθριου Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης «Χωρο-χρόνου Άγραφον».

Επιστολή της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας στον Διοικητή της 5η ΥΠΕ για τον διορισμό μόνιμου ιατρού στο Π.Ι. Βραγκιανών

Επιστολή στον διοικητής της 5η ΥΠΕ Φώτη Σερέτη απέστειλαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας ζητώντας τον άμεσο διορισμό νέου μόνιμου γιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών του Δήμου Αργιθέας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (1/12): 75 νέοι θάνατοι και 6.196 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 86 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση 68,5 χλμ. αγροτικών δρόμων στον Κάτω Όλυμπο

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου για την βελτίωση και συντήρηση περίπου 68,5  χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων σε περιοχές του Κάτω Ολύμπου, στο Δήμο Τεμπών συνολικού προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

Δημ. Παπακώστας: "«Ανεβάζει» ξανά τα θέματα Γιατρού στα Θεσσαλικά Βραγκιανά Αχελώου και ασφάλτου σε διανομαρχιακό δρόμο Ρογκίων - όρια Ευρυτανίας, η ΛΑ.Σ. Θεσσαλίας!"

Τιμώντας την σαφή λαϊκή εντολή για αγωνιστική προβολή και μαχητική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των Θεσσαλών, σε  ορεινά, αστικά κ αγροτικά κέντρα, η <Λαϊκή Συσπείρωση> αναδεικνύει τα προβλήματα της ‘μεθορίου‘ της ισχυρής Θεσσαλίας, που ταλανίζουν τους μόνιμους βιοπαλαιστές κατοίκους , τα παιδιά ,τιυς ηλικιωμένους των χωριών κοιλάδας Αχελώου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ