.
.
.
.
.

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021

SL2: To πρόγραμμα της εμβόλιμης 8ης αγωνιστικής και οι αναμετρήσεις που θα δείξει η ΕΡΤ

Από την διοργανώτρια γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League 2 καθώς και οι αγώνες που θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ και θα πραγματοποιηθούν εμβόλιμα 15 και 16 Δεκεμβρίου.

Δήμαρχοι: Λεφτά υπάρχουν, μηχανικούς δεν έχουμε…

Οι  δυνατότητες και οι προοπτικές των Δήμων να αξιοποιήσουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία της επόμενης προγραμματικής περιόδου που αφορούν στο ΕΣΠΑ 2021 – 2027 και το Ταμείο Ανάκαμψης, τέθηκαν στο επίκεντρο ημερίδας που οργάνωσε την Πέμπτη στη Λάρισα η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας.

Σε εορταστικούς ρυθμούς και επίσημα η πόλη των Σοφάδων (+Φώτο)

Με ένα εντυπωσιακό τρόπο, πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας και κυρίως χαρούμενα πρόσωπα παιδιών ο Δήμος Σοφάδων σε μια λαμπερή εκδήλωση άναψε το απόγευμα της Παρασκευής το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην κεντρική πλατεία των Σοφάδων.

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Δημήτριου Αχ. Σκόνδρα

Τελούμε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Θεοδώρου Καρδίτσας 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του λατρευτού μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου Δημήτριου Αχ. Σκόνδρα.

Νέο ΕΣΠΑ 2021-2027: Εργαλείο ανάπτυξης με πόρους 554 εκατομμυρίων ευρώ για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στα  553.885.664  ευρώ διαμορφώνεται το νέο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας  2021-2027, που αποτελεί το κύριο εργαλείο ανάπτυξης για την Περιφέρεια Θεσσαλίας τα επόμενα χρόνια, με τη χρηματοδοτική στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ