.
.
.
.
.

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021

Προσπάθεια να ενταχθεί η Καρδίτσα στον ποδηλατικό γύρο Ελλάδας

Σε εξέλιξη βρίσκεται προσπάθεια του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, να αποτελέσει η Καρδίτσα μέρος ενός παγκόσμιου αθλητικού γεγονότος, με πολλαπλά οφέλη στην προβολή της ανά την υφήλιο.

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Στήριξη των αιτημάτων των συμβασιούχων σε καθαριότητα και φύλαξη, στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων καθαριστριών στο νοσοκομείο, που εργάζονται με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

ΕΒΕ Καρδίτσας: Ξανά στο "τραπέζι" το πάρκο των δεινοσαύρων, αλλά για τον Μάρτιο

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να μην δόθηκε η δυνατότητα φιλοξενίας του πάρκου των δεινοσαύρων, στην Καρδίτσα, αλλά η ιδέα παραμένει σε ισχύ και πολύ πιθανόν να το δούμε από κοντά την ερχόμενη Άνοιξη.

Κ. Ζυγογιάννης: Άρχισαν οι πληρωμές αποζημιώσεων από τον "Ιανό" - Ποιοι κινδυνεύουν να επιστρέψουν το 20% της προκαταβολής

Την έναρξη πληρωμής του υπολοίπου των αποζημιώσεων από τον "Ιανό", γνωστοποίησε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Επιμελητηρίου, την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος κ. Κώστας Ζυγογιάννης.

Ξεκινούν νέα αντιπλημμυρικά έργα ύψους 4 εκατ. ευρώ σε Πάμισο και Ενιπέα

Δύο νέες συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία των ποταμών Πάμισου και Ενιπέα υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ