.
.
.
.

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021

Κοινή Δράση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας: "Και το συνδικάτο που είναι; … (missing alert: Χάθηκε το προεδρείο του ΔΣ)"

Το Υπουργείο Παιδείας μετά τις δυο συντριπτικές ήττες που υπέστη, τον Νοέμβριο του 2020 με την αποχή από τις εκλογές αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια και την επιτυχία της «απεργίας αποχής» τη σχολική χρονιά 2020-21 πέρασε στην αντεπίθεση νομοθετώντας εκ νέου για να ποινικοποιήσει την αντίσταση και τους αγώνες των εκπαιδευτικών συνεπικουρούμενο από τον περιβόητο νόμο «Χατζηδάκη».

Άνοιξη του 2022 η δημοπράτηση και το …2023 τα έργα για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Καρδίτσας

Την …μοίρα των υπολοίπων Open Mall των αστικών κέντρων της χώρας που στην πλειοψηφία τους τώρα ξεκινούν να υλοποιούνται ή παραμένουν ακόμα στα στάδιο της «ωρίμανσης», φαίνεται ότι ακολουθεί και το έργο του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου του Δήμου Καρδίτσας, αν και έχουν περάσει  3 χρόνια από την υποβολή και 2 ½ χρόνια από την ένταξη της πρότασης που είχαν υποβάλει στην δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομίας 2014-2020» ο Δήμος και το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Ανοικτό καθημερινά μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου το bazaar του παραρτήματος Φλόγα Καρδίτσας

Το μπαζάρ του παραρτήματος Φλόγα Καρδίτσας για τα φετινά Χριστούγεννα βρίσκεται σε εξέλιξη καθημερινά  από την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου (ώρες 17:00-21:00) έως και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στα γραφεία μας Μπαϊρακτάρη 1 (Πλατεία Στρατολογίας).

Σε εορταστικό κλίμα και επίσημα το Μουζάκι (+Φώτο)

Σε μια χαρούμενη και συνάμα φαντασμαγορική εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Δήμο Μουζακίου και το Ν.Π.Δ.Δ. (Πολιτισμός – Αθλητισμός - Νεότητα), πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (18/12), η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία του Μουζακίου.

Στις εκκλησίες φέτος ο Έρανος Αγάπης της Ι.Μ.Θ.Φ.

Στις εκκλησίες θα διενεργηθεί φέτος καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου ο Έρανος Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης  Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων για την ενίσχυση του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης που στηρίζει το πλούσιο και πολυεπίπεδο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της τοπικής εκκλησίας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (19/12): 91 νέοι θάνατοι και 2.831 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 14 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ