.
.

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021

Δικό του ψήφισμα για την Υγεία θα εκδώσει το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου

Δικό του ψήφισμα για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Καρδίτσας και της Υγείας ευρύτερα θα εκδώσει το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου, το οποίο κλήθηκε στην αποψινή του συνεδρίαση να συζητήσει για την έγκριση ή μη του ψηφίσματος που εξέδωσαν οι 38 φορείς που συνδιοργάνωσαν το Παγκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο στις 26 Νοεμβρίου.

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας ενημερώνει τους συναδέλφους εμπόρους ότι μετατίθεται η πληρωμή της πρώτης εκ των 60 άτοκων δόσεων της επιστρεπτέας προκαταβολής από την 31η Ιανουαρίου 2022 στις 30 Ιουνίου 2022.

Κ. Τσιάρας: "Κατασκευάζεται νέο σύγχρονο Περιφερειακό Ιατρείο στο Ανθηρό"

Το «πράσινο φως» για την ανέγερση νέου, σύγχρονου Περιφερειακού Ιατρείου Ανθηρού άναψε ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης, μετά από συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα και το Δήμαρχο Αργιθέας κ. Ανδρέα Στεργίου.

Ανακοίνωση της Κοινής Δράσης Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας για την επίσκεψη του Γ.Γ. του Υπ. Παιδείας στην Καρδίτσα

Επισκέφθηκε ο Γενικός γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κ. Αλέξανδρος Κόπτσης στην Καρδίτσα για να τιμήσει τη μνήμη του Νικολάου Πλαστήρα.

Αναδίπλωση του Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού από το Μουζάκι για το νέο Κ.Υ. με νέα δήλωση

Το Μουζάκι επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα (20/12), αργά το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Φάνη Στάθη.

«Θα σταθώ Αρωγός σε κάθε σας προσπάθεια» δήλωσε ο Γ. Κωτσός κατά τη δωρεά βιβλίων στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Σοφάδων

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Σοφάδων επισκέφθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός και παρέδωσε βιβλία τα οποία παραχωρήθηκαν από τη βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων έπειτα από αίτημα του σχολείου και παρέμβαση του κ. Κωτσού, ο οποίος αποτελεί και μέλος της Επιτροπής Βιβλιοθήκης της Βουλής.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ