.
.
.
.
.

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021

Φολέγανδρος: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για επιζώντες

Συνεχίζεται όπως γνωστοποίησε το Λιμενικό Σώμα η ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης ναυαγών που βρίσκεται σε εξέλιξη, από τις βραδινές ώρες της 21ης Δεκεμβρίου, στη θαλάσσια περιοχή νότια της Φολέγανδρου για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων, οι οποίοι επέβαιναν σε σκάφος στο οποίο αρχικά εκδηλώθηκε μηχανική βλάβη και στην συνέχεια εισροή υδάτων, με αποτέλεσμα την βύθισή του.

Παρατάθηκε η κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για την κοινότητα Καρίτσας στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας θα παραμένει για ακόμα άλλο ένα εξάμηνο η κοινότητα της Καρίτσας Δολόπων μετά τα κατολισθητικά φαινόμενα που είχαμε τις τελευταίες ημέρες του 2020.

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο της Ευαγγελίας Κούτρα

Τελούμε την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021 από τον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου της κοινότητας Πεζούλας Καρδίτσας 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Αγαπημένης μας Αδερφής και Θείας Ευαγγελίας Κούτρα.

Γ. Καραβίδας: "Προϋπολογισμός Δήμου Μουζακίου: Μία από τα ίδια με …..ολίγη από «Ιανό»"

Μία από τα ίδια το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του Δήμου Μουζακίου για άλλη μια χρονιά, με αρκετές από τις Κοινότητες του Δήμου να μην υποβάλλουν καν το δικό τους προγραμματισμό.

Καρδίτσα: «Έπεσε» η αυλαία της Χριστουγεννιάτικης Δράσης του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων

Έκλεισε την Τετάρτη το απόγευμα η αυλαία της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Καρδίτσας με τίτλο «Το Δέντρο της Πρόληψης: Στολίζουμε τη ζωή μας με αξίες»

Μελωδίες Χριστουγέννων στην κεντρική πλατεία από το Μουσικό Σχολείο (+Φώτο +Βίντεο)

Νότες χαράς και ευχές για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων μετέφεραν οι φωνές των χορωδιών και οι γλυκές μελωδίες των οργάνων των μουσικών σχημάτων του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας σε ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, το οποίο παρουσίασαν στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας το πρωί της Πέμπτης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ